Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már ilyet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom évek óta nem csak barátként szeret (nála jobbat nem is kívánhatnék, hiszen annak ellenére, hogy egyoldalú maradt ez a dolog, ugyanúgy kitart mellettem és ha nehéz is neki, a barátom maradt), viszont egy ideje nem tudom eldönteni, hogy mit érzek iránta. Amikor meglátom, beleborzongok, amúgy eléggé tetszik. Imádok vele beszélgetni, a kapcsolatunk azonban hullámzó. Vagy nagyon imádjuk egymást és egész nap együtt vagyunk, vagy zavarban vagyunk egymás előtt, és csak távolról "imádjuk" egymást.

Sokszor úgy érzem, hogy tulajdonképpen szeretem őt, az érzéstől viszont, hogy bárkivel is kapcsolatban legyen, rosszul leszek (mmint begörcsöl a hasam, elfog az émelygés, értitek, izgulok)

Szóval úgy érzem, már nem kifejezetten a barát kategória, de egy kapcsolathoz talán éretlen vagyok.

Sokszor hiányzik az érintése, egyébként sokszor szívesen lennék vele, aztán bekattanok és pánikolok.

Az esetünkben csavar, hogy bár nem sok ideig (2 hétxd) és nem túl komolyan, de együtt volt legjobb barátnőmmel, akik amúgy azóta is jóban vannak, csak hát értitek, barát exével nem szép "kikezdeni". Szóval ja. Esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata? Vannak ötleteitek, hogy mit tehetnék?

16l&17f

2020. szept. 2. 22:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen semmi. Az egész abszurd volt, karantén lévén kvázi fb-n jöttek össze, mialatt együtt voltak, nem is találkoztak. Barátnőm megsértődött, mert szerinte a srác engem szeretett, ezért szakított vele. (Szerencsére ezt már tisztáztuk)

Félek. Nem tudom, hogy ő mennyire idealizál engem, félek, hogy rájön, hogy tulajdonképpen nem is kellek neki. Sok-sok lánynak tetszik, ezt tudja is, hiszen én folyamatosan lesem (tudat alatt), hogy kinek tetszhet, és ezt el is mondom neki. Sok lány közül választhatna, eddig sem értettem, miért én.

Igen, igazad van. Barátnőm rajtam keresztül ismerte őt meg, a fiút én beszéltem rá, hogy adjon esélyt (bár nem gondoltam volna, hogy az egész csak egy virtuális kapcsolat lesz), mert úgy éreztem, hogyha neki lesz kapcsolata, az érzéseim elhalványodnak. Hát, nem jött össze... :)

2020. szept. 3. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:

10es vagyok:

A #8 reagálásra reagálva (szeretünk magyar fogalmazás)

Szóval: "eddig sem értettem, miért én." - mert benned lát valami különlegeset, szóval az is lehet, hogy tetszel neki (BÁR nem akarom biztosra mondani, de honnan tudjuk? Csak ő tudja mit érez)

#9es reagálásra:

Ha így jártak, akkor így jártak, te pedig, szerintem adhatnál MAGADNAK 1 esélyt nála, mert látszik, félsz, hogy a "sok-sok lánynak tetszik" személy közül egyikkel jön össze, viszont azt is elhiszem, hogy félsz kockáztatni a kialakult rendkívül jó barátságotokat

De te döntésed, mi adhatunk tanácsot, de a végső döntés úgyis a tied lesz

Annak pedig nem tudod/tudjuk, mi a következménye

2020. szept. 3. 17:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#7-re!

Tehát semmi nem történt közöttük. GO!

#8-ra!

Nem is kell tudnod, hogy miért téged választana.

Van egy lány, aki szerint idealizálom, nem is érti, hogy miért. Azért nem lépünk tovább, mert fél, hogy csalódni fogok benne... Tehát azért nem mer belevágni, mert belezúgtam. Női logika. :)

2020. szept. 3. 17:56
 14/15 Eclipse_solar válasza:
Sztem beszélj a barátnőddel, ha igaz barátod, meg fogja érteni, ha meg nem, akkor az ő baja, te meg legyél boldog. Néha muszáj kicsit önzőnek lenni, nem helyezhetsz mindenkit magad elé, mert akkor neked nem marad semmi öröm. A saját listádon neked kell lenni az elsőnek. Egyébként, ha azt érzed, h rosszul vagy, h ha kapcsolatra gondolsz, akkor még nem állsz készen egyre. Remelem tudtam segíteni.♡
2020. szept. 3. 18:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát na, megértem a lányt, de remélem jól sül el köztetek a dolog :)

MINDENKINEK nagyon hálás vagyok, köszönöm, hogy foglalkoztok a problémákkal:)

❤️❤️❤️

2020. szept. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!