Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már ilyet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom évek óta nem csak barátként szeret (nála jobbat nem is kívánhatnék, hiszen annak ellenére, hogy egyoldalú maradt ez a dolog, ugyanúgy kitart mellettem és ha nehéz is neki, a barátom maradt), viszont egy ideje nem tudom eldönteni, hogy mit érzek iránta. Amikor meglátom, beleborzongok, amúgy eléggé tetszik. Imádok vele beszélgetni, a kapcsolatunk azonban hullámzó. Vagy nagyon imádjuk egymást és egész nap együtt vagyunk, vagy zavarban vagyunk egymás előtt, és csak távolról "imádjuk" egymást.

Sokszor úgy érzem, hogy tulajdonképpen szeretem őt, az érzéstől viszont, hogy bárkivel is kapcsolatban legyen, rosszul leszek (mmint begörcsöl a hasam, elfog az émelygés, értitek, izgulok)

Szóval úgy érzem, már nem kifejezetten a barát kategória, de egy kapcsolathoz talán éretlen vagyok.

Sokszor hiányzik az érintése, egyébként sokszor szívesen lennék vele, aztán bekattanok és pánikolok.

Az esetünkben csavar, hogy bár nem sok ideig (2 hétxd) és nem túl komolyan, de együtt volt legjobb barátnőmmel, akik amúgy azóta is jóban vannak, csak hát értitek, barát exével nem szép "kikezdeni". Szóval ja. Esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata? Vannak ötleteitek, hogy mit tehetnék?

16l&17f

2020. szept. 2. 22:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne ez a 2 hetes semmi tartson vissza!
2020. szept. 2. 23:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzővel, oké igaz hogy nem nagyon szabad, de 2 hét elég.. kevés idő lényegében

+Szerintem addig ne csinálj semmit nagyon, amíg ennyire nem tudod pontosan, mit akarsz

Mert egy.. "se veled se nélküled" kapcsolat nem kéne

Ahogy leírtad, nem érzed magad érettnek rá, akkor addig szerintem hagyni kéne, de nem azt mondom, hogy feladni, szó sincs erről

2020. szept. 2. 23:22
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat :)

Hát, ha azt mondjátok, hogy 2 hétnél még nem lényeges (?), akkor talán barátnőmet is beavatnám, és ha őt zavarná, nyílván hagynám. Ha még nem.. nos, tulajdonképpen majdnem ugyanitt lennék, annyival lennék előrébb, hogy tudnám, őt nem zavarja...

Vagy rossz ötlet..?

2020. szept. 2. 23:28
 4/15 anonim ***** válasza:

2es:

Nem gondolnám azt attól függetlenül, hogy más "nemtetszése" álljon a boldogságod útjába

2020. szept. 2. 23:31
 5/15 A kérdező kommentje:

Egyiküket sem szeretném elveszíteni, ha nem tetszik neki, és mégis együtt leszek a sráccal, a lányt elveszítem, legrosszabb esetben meg minden marad a régi...

Juj hát nem tudom még, hogy mi lesz.. minden esetre köszönöm, hogy foglalkozol ezzl :(

2020. szept. 2. 23:35
 6/15 A kérdező kommentje:
:)**
2020. szept. 2. 23:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Mi történt abban a 2 hétben?
2020. szept. 2. 23:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"az érzéstől viszont, hogy bárkivel is kapcsolatban legyen, rosszul leszek"

Abba gondolj bele hogy milyen lenne ha vele lennél együtt. Egyértelmű hogy tetszik neked, csak nem volt még hasonlóban részed.

2020. szept. 3. 00:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor milyen rosszul leszel ha összejön mással, te meg csak barát maradsz... Majd akkor rájössz hogy mit vesztették.
2020. szept. 3. 05:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

2,4 vagyok:

A 9.esnek tökéletesen igaza van

2020. szept. 3. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!