Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már éreztetek ilyet?
Figyelt kérdés
Olyat, hogy szó szerint egymáshoz tartoztok XY-nal.
Egyre jár az agyatok, egyezik a zenei ízlésetek, ugyanarra gondoltok.. Sőt! Még a horoszkópotok is egyezik. Vagy így, vagy úgy...
Pedig nem is ismerem annyira,de tudom, hogy így van...
2019. jún. 14. 20:57
2/7 anonim válasza:
Én csak olyat, hogy muszáj lenne megismernem, valamilyen oknál fogva vonzalmat éreztem, egyáltalán nem csak a külső miatt. Sajnos nem beszéltem vele, pedig nagyon érdekelne, mi ez az érzésem vele kapcsolatban.
3/7 anonim válasza:
Éreztem már ilyet. (kivéve a horoszkópos részt, de az egy másik téma) Össze is jöttünk a fiúval, de nem volt hosszú távú. Ő szakított, nekem első kapcsolatom volt.
4/7 anonim válasza:
Most is ezt érzem valakivel kapcsolatban, de szerintem veszett ügy, szóval átérzem, ha esetleg neked sem jön össze a dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
A tesóddal nem valami egészséges :D
*hát ez nem alabama.*
2019. jún. 15. 22:23
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem volt kompatibilis horoszkópotok tehát érthető :)
2019. jún. 15. 22:24
7/7 A kérdező kommentje:
Kétlem, mert már nem tudom eldönteni valóságosak-e azok a jelek amiket leolvasok a testbeszédéről..
2019. jún. 15. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!