Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már ugy nem vagytok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már ugy nem vagytok boldogok a párotok mellet?

Figyelt kérdés
Nekem igazábol az a bajom teljesen kalitkába zár mar nincsennek barataim se a parom miatt nem lehet senkim egesznap itthon kell uljek a boltig nem mehetek egyedul el ... nem tudom mit csinaljak szeretem de nekem ez igy nem megy nem akaorm megbantani lassan 4 eves kapcsolat lenne de kb 1 fel eve lett ilyen eddig nem
2019. máj. 12. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Beszélj vele róla!

S ha nagyon korlátoz, szakíts vele!

Ne hagyd, hogy kihasználjanak!

2019. máj. 12. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Velem hasonló volt a helyzet, engem egy nő próbált így kizsigerelni. Hasonló ideje voltunk együtt mint ti. Én is szerettem de nem működött tovább sajnos. El kell engedni a másikat.
2019. máj. 12. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Ezért nincs párom (barátnőm) mert mind így viszonyul, én pedig szeretek szabad ember lenni.

Hiába beszélsz vele, úgyse fogja megérteni.

2019. máj. 13. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!