Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat, hogy "nem hagyhatom hogy más valaki szedje fel a lányt"?
Ez igazából egy ösztön ami megmaradt bennünk. Azért van meg a férfiakban, hogy ne hagyják a többi férfit szaporodni mert akkor nem az ő génje öröklődne tovább. A férfiak minden lányt magukénak akarnak tudni mert akkor ők az alfák és csak az ő génjük öröklődne. Tehát teljesen normális, ha úgy érzed, hogy nem akarod más kapja meg a lányt és ezért is tűnnek vonzóbbnak a férfiak szeméből a foglalt lányok. Mert, ha valaki foglalt akkor azt meg kell szerezni és sajátodé kell tenned, hogy ne más génjeit örökítse tovább. Ez biztosan nem szerelem. Ilyenkor a józan észre kell hallgatni nem szabad átadni magad az ösztöneidnek. Ha megkapnád, az ösztöneid ki lennének elégítve és szaladnál más lányok után ezzel fájdalmat okozva és lehet, hogy a másik srác szerette volna azt a lányt akit megkaptál.
Remélem érthetően fogalmaztam :D
Tehát ne akarj csak azért járni vele mert a másiknak nem akarod őt adni. Ez nem szerelem csak egy vágy ami el is illan, ha kielégítetted és szaladsz a következő vágy után. Meg, ha már a tiéd lenne a lány semmi izgalmas nem lenne benne. El tudnád képzelni, hogy hosszabb távon együtt legyél vele? Inkább hagyd a másik srácnak mert ő lehet, hogy komolyan gondolná azt a kapcsolatot. Ezzel te nem leszel kevesebb, sőt inkább jobb leszel, mintha úgy tennél a lánynak mintha szeretnéd.
ja éreztem, életem egyik legrosszabb döntése is volt a dologba belekezdeni
így jár az akit besörözve egy farmershort meg némi smink irányit nem pedig az agyával gondolkodik előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!