Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már olyat, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat, hogy "nem hagyhatom hogy más valaki szedje fel a lányt"?

Figyelt kérdés
Hogy nem is igazán szerelemről van szó, hanem egyszerűen csak irigyelnéd, ha más valaki barátnője lenne egy bizonyos lány. Vagy nem tudom. Ezt nevezik szerelemnek? Ennél valamivel romantikusabbnak képzeltem el. Érzett már valaki hasonlót? Mit kellene ilyen helyzetben tennem?

2020. júl. 17. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Ez igazából egy ösztön ami megmaradt bennünk. Azért van meg a férfiakban, hogy ne hagyják a többi férfit szaporodni mert akkor nem az ő génje öröklődne tovább. A férfiak minden lányt magukénak akarnak tudni mert akkor ők az alfák és csak az ő génjük öröklődne. Tehát teljesen normális, ha úgy érzed, hogy nem akarod más kapja meg a lányt és ezért is tűnnek vonzóbbnak a férfiak szeméből a foglalt lányok. Mert, ha valaki foglalt akkor azt meg kell szerezni és sajátodé kell tenned, hogy ne más génjeit örökítse tovább. Ez biztosan nem szerelem. Ilyenkor a józan észre kell hallgatni nem szabad átadni magad az ösztöneidnek. Ha megkapnád, az ösztöneid ki lennének elégítve és szaladnál más lányok után ezzel fájdalmat okozva és lehet, hogy a másik srác szerette volna azt a lányt akit megkaptál.

Remélem érthetően fogalmaztam :D

Tehát ne akarj csak azért járni vele mert a másiknak nem akarod őt adni. Ez nem szerelem csak egy vágy ami el is illan, ha kielégítetted és szaladsz a következő vágy után. Meg, ha már a tiéd lenne a lány semmi izgalmas nem lenne benne. El tudnád képzelni, hogy hosszabb távon együtt legyél vele? Inkább hagyd a másik srácnak mert ő lehet, hogy komolyan gondolná azt a kapcsolatot. Ezzel te nem leszel kevesebb, sőt inkább jobb leszel, mintha úgy tennél a lánynak mintha szeretnéd.

2020. júl. 17. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
És mi van ha a lánynak is tetszik a srác? Ne legyél önző ha nem is kell neked a csaj...
2020. júl. 17. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:
89%

ja éreztem, életem egyik legrosszabb döntése is volt a dologba belekezdeni

így jár az akit besörözve egy farmershort meg némi smink irányit nem pedig az agyával gondolkodik előre

2020. júl. 17. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!