Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha egy fiú zavarba jön ha beszél veletek, esetleg elpirul stb?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 15:55
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Szerintem is nagyon aranyos. ^^
Én is sokszor elpirulok vagy dadogok már attól, hogy ha esetleg egy fiúval kell beszélgetnem, úgyhogy át tudom érezni a helyzeted. :)
12/14 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna.
Szerintem nagyon cuki és aranyos.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is nagyon aranyos, nekem személy szerint bejön:)
14/14 anonim válasza:
Nem zavar, csak nem lesz belőle semmi.
Mindenki azt írta, hogy bejön nekik. De szerintem csak nem akartak megbántani. Az igazság az hogy a csajok a magabiztos pasikat szeretik. Ez vörösödés és megkukulás pedig arról árulkodik, hogy mamlasz vagy.
Ne gondold túl a dolgokat. Magad kell legyőzni nem a csajt. Úgy menj oda, mintha csak barátkozni akarnál. Légy olyan mint aki csak barátságos és nem akar semmit. Azt vagy lesz valami erőlködés nélkül is vagy nem. Ha nem hát majd egy másikkal jön be a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!