Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket ez zavarna?
Figyelt kérdés
Zavarna-e titeket, ha egy fiú olyan szinten rajong a Star Wars-ért, hogy jelmezeket, fegyvereket stb... készít otthon? 15F2018. febr. 28. 17:48
1/4 anonim válasza:
Ha nekem is csinál akkor nem 😂
16/l
2/4 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem, örülnék, hogy ilyen szinten szeret valamit.
3/4 anonim válasza:
Hát, öcsibogyó, amíg ilyen fejlettségi szinten állsz, addig inkább ne foglalkozz lányokkal.
4/4 anonim válasza:
Engem például egyáltalán nem, de szerintem ez nemis kellene hogy zavarjon bárkit. Te imádod a Star Wars-t, minden jogod megvan hozzá hogy szeresd. Ebbe ne szóljon bele senki 😄 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!