Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan reagálnátok, ha egy olyan lány random megölelne, aki iránt ti nem éreztek semmit? Zavarna titeket?
Nekem egyszer beletúrt a hajamba egy csaj azt utcán, majdnem pofán vágtam :DD
Szóval lehet zavarna.
Nekünk is van ilyen osztálytársunk szinte teljesen fiú osztályba. Van barátja is, de néha megölel vállunkra teszi a fejét. Ja és nem olyan k*rvásan, hanem mintha egy húgunk lenne.
Engem nem zavar, gondolom nagyon bújós.
Semmit nem csinálnék ennyi.
Nekem is van történetem hogy 14 évesen a barátaimmal egy játszótéren játszottunk hogy a mászóka tetejéről le kell hugyozni a másikat(igen jól olvastad)
Ez egy nagyon nyugodt részén volt sehol senki.
Egyszer csak felbukkantak 13-15 éves inkább úgy mondom hogy elkényeztetett lányok de ribsek voltak nagyon.
Egyből gatya fel futás a padhoz leülni de amint bejöttek elkezdtek mind a 4 en felém futni előszőr a hajamba túrtak hogy jaj de szép a hajad(szőkés barna) aztán ölelgettek.Egy ideig türtem aztán leszedtem magamról őket elég volt.
Ez után a barátaimmal röhögve futottunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!