Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha egy fiú zavarba jön ha beszél veletek, esetleg elpirul stb?
2-es, köszi :D
3-as: nem tudom, kommunikációs készségem a beszélgetés erejéig szinte megsemmisül, én szemszögemből hülyén jönne le, azért is kérdezem hogy női szemmel ki mit gondol.
2es vagyok
Amúgy en is el szoktam pirulni ilyenkor, meg mikor alapból zavarban vagyok.
Szerintem nincs ezzel olyan nagy baj, csak minket zavar még ez is annyira:D
Szerintem is nagyon aranyos :D
Én is nagyon el tudok pirulni, de nekem alapból picit piros az almácskám (vagy hogy is nevezik azt a részt) így egy csomószor akkor is azt hiszik, hogy el vagyok pirulva mikor nem is.
Tekintve, hogy én is nagyon könnyen zavarba jövök, ha bárkivel beszélgetek, átérzem:)
Egyébként, ha egy olyannal beszélek, aki ebben a tekintetben hasonlít rám, az első pár percet leszámítva könnyebben oldódom és egyből szimpatikusabb lesz az illető, hiszen egy közös vonásunk már van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!