Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok a valóságban?
Hát figyelj kérdező, valószínűleg csak rossz csajjal kezdtél ki, ismerkedj másokkal.
Amúgy hugom is ilyen bunkó stílusú, eddig ő is max ismerkedett srácokkal de mind dobták. A haverjai meg néha mi is a családban azzal viccelődünk hogy macskája sem lesz annyira bunkó 😂😂
Túlzottan általánosítasz, és nem vagy hajlandó objektíven nézni a dolgokat. Csak a röktönzött saját tapasztalatodra építesz, ami lássuk be vajmi kevés ahhoz, hogy erről a témáról ilyen általánosságban beszélj, ugyanis gyanítom nagyon fiatal vagy. Ez nagyjából olyan, mintha én azt mondanám, hogy az én környékemen a szőke, kék szemű lányok a "legkelendőbbek" , ezért akik barna szeműek és barna hajúak, ők az EGÉSZ VILÁGON besz0pták a párkeresést, mert erre nem buknak a pasik annyira. Látod? Én is tudnék saját tapasztalatra építeni ugyan ennyi erővel, csak valószínűleg az ostoba ember is látja, hogy ennek semmi értelme. A te elképzelésed a lányokról ugyan ennyire egyszerűsített a leírtak alapján, mint az én példám. Egy cseppet sem különb. Attól mert ismersz pár ostoba lányt, még nem mérvadó, hogy az összes lányt ostobának tituláld. Attól mert az ismerettségi körömben sok, hűségre alkalmatlan kretén srác van, még nem feltétlen gondolom azt, hogy te, vagy akár az itt válaszolók közül is mindenki más ilyen. Az emberek bonyolultak, nem lehet egy tulajdonságot ráhúzni egy egész társadalomra. Ha ez így működne, akkor akik nem értik a nőket, nekik elég lenne egy használati utasítást adni róluk, és kész is lenne. De nem, ez nem így működik. Nem gépek vagyunk, itt nincs használati utasítás és egy bizonyos séma ami mindenkinél, mindig működik.
Azt javaslom ismerkedj többet, szakadj ki a társaságodból, mert így csak egyhelyben toporogsz a saját világodban. Az animékkel pedig nincsen baj, de ne hasonlítsuk a valósághoz, pláne ne a karaktereket az emberekhez.
Ne általánsíts! Vannak bőven olyan lányok, akik kultúráltak. Mondjuk gőzöm sincs, hogy milyen az a karakter, akit te felhoztál példának, de nekem jópár olyan barátnőm van, akik alig káromkodnak. Én meg például egyáltalán nem káromkodom.
Próbálj meg más emberekkel ismerkedni, biztos találsz olyat, aki tetszik.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!