Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyenek a lányok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok a valóságban?

Figyelt kérdés
Sziasztok csak én vettem észre azt hogy a valóságban a lányok nagyon alpáriak? De most komolyan én még sohase találkoztam olyan lánnyal aki ne lenne ilyen kis szerény vagy ilyesmi, mindegyik lány olyan durva, meg annyit káromkodnak hogy az nem igaz, és ezzel kapcsolatban velem meg még egy pár barátommal az a fura helyzet van hogy anime karakterekbe szeretünk bele, és nekem erre az a teóriám hogy ez pont amiatt történik mert az animében olyan lány karakterek vannak amik a valóságba nincsenek (Most nyílván nem kinézetre gondolok) De tényleg nekem most az egyik nagy kedvencem az Hyuuga Hinata, na most egy hozzá hasonló lányt a valóságba hol találsz? Nekem a Hinatához hasonló lányok jönnek be (Csak ezzel az a baj hogy a valóságba ilyesfajta lány nem létezik....) Tehát egyszerűen nem értem hogy miért ilyenek a valóságban a lányok, és ne értsétek félre, nem azzal van baj hogyha káromkodik vagy ilyesmi, csak ne minden második szava az legyen hogy g..i meg hogy f..z, nekem eddig életemben 1-szer volt randim és ott is ha a csaj 100-szor nem mondta ki a g..i szót akkor egyszer sem.... lehet hogy nem nagyon lehetett érteni azt amit írtam ez azért van mert sietek...

2020. aug. 24. 06:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%

Hát figyelj kérdező, valószínűleg csak rossz csajjal kezdtél ki, ismerkedj másokkal.

Amúgy hugom is ilyen bunkó stílusú, eddig ő is max ismerkedett srácokkal de mind dobták. A haverjai meg néha mi is a családban azzal viccelődünk hogy macskája sem lesz annyira bunkó 😂😂

2020. aug. 24. 14:26
 22/30 Stark2000 ***** válasza:
96%

Túlzottan általánosítasz, és nem vagy hajlandó objektíven nézni a dolgokat. Csak a röktönzött saját tapasztalatodra építesz, ami lássuk be vajmi kevés ahhoz, hogy erről a témáról ilyen általánosságban beszélj, ugyanis gyanítom nagyon fiatal vagy. Ez nagyjából olyan, mintha én azt mondanám, hogy az én környékemen a szőke, kék szemű lányok a "legkelendőbbek" , ezért akik barna szeműek és barna hajúak, ők az EGÉSZ VILÁGON besz0pták a párkeresést, mert erre nem buknak a pasik annyira. Látod? Én is tudnék saját tapasztalatra építeni ugyan ennyi erővel, csak valószínűleg az ostoba ember is látja, hogy ennek semmi értelme. A te elképzelésed a lányokról ugyan ennyire egyszerűsített a leírtak alapján, mint az én példám. Egy cseppet sem különb. Attól mert ismersz pár ostoba lányt, még nem mérvadó, hogy az összes lányt ostobának tituláld. Attól mert az ismerettségi körömben sok, hűségre alkalmatlan kretén srác van, még nem feltétlen gondolom azt, hogy te, vagy akár az itt válaszolók közül is mindenki más ilyen. Az emberek bonyolultak, nem lehet egy tulajdonságot ráhúzni egy egész társadalomra. Ha ez így működne, akkor akik nem értik a nőket, nekik elég lenne egy használati utasítást adni róluk, és kész is lenne. De nem, ez nem így működik. Nem gépek vagyunk, itt nincs használati utasítás és egy bizonyos séma ami mindenkinél, mindig működik.

Azt javaslom ismerkedj többet, szakadj ki a társaságodból, mert így csak egyhelyben toporogsz a saját világodban. Az animékkel pedig nincsen baj, de ne hasonlítsuk a valósághoz, pláne ne a karaktereket az emberekhez.

2020. aug. 24. 14:38
 23/30 anonim ***** válasza:
67%
Tyű miért lettem így lepontozva? Bocsánat, akkor semmi bajom azokkal akik rendszeresen lerészegednek és minden második szavuk egy káromkodás.(:
2020. aug. 24. 17:46
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánsíts! Vannak bőven olyan lányok, akik kultúráltak. Mondjuk gőzöm sincs, hogy milyen az a karakter, akit te felhoztál példának, de nekem jópár olyan barátnőm van, akik alig káromkodnak. Én meg például egyáltalán nem káromkodom.

Próbálj meg más emberekkel ismerkedni, biztos találsz olyat, aki tetszik.

16/L

2020. aug. 24. 19:11
 25/30 A kérdező kommentje:
Nekem a világon semmi bajom sincs azzal ha valaki káromkodik, azzal van a baj ha állandóan azt csinálja...Én problom hinni azt hogy nem csak ilyen lányok vannak, remélem egyszer találkozom is egyszer egy normálisal, de eddig még csak ilyenekbe futottam bele...És itt valaki írt olyasmit hogy emiatt ne utáljam a nőket, én nem utálom őket csak egy ilyen nővel én nem tudnék együtt lenni.
2020. aug. 24. 20:08
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Asszem elég szerencsétlen voltál, és csak ilyen lányokkal találkoztál, mert amit állítasz, az hülyeség
2020. aug. 24. 22:44
 27/30 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van
2020. aug. 24. 23:25
 28/30 anonim válasza:
64%
Nagyon sok animébe illő lány van:) Pl: az egyik barátnőm alacsony, sötétbarna haj, Barna szem, hófehér arc, aranyos, félénk, kedves. És még ismerek ilyen természetü lányokat, például én sem káromkodok, de viszont nem vagyok aranyos XD De igazából szerintem ne az anime karakterekhez mérd az embereket amíg ők kitaláltak, mi meg nem. És nyugi én is mindig azt kívánom bárcsak léteznének bizonyos személyek...khm.. khm.. Otonashi-kun... khm... Yurio.. khm.. Ray... És még sorolhatnám. De remélem te is egyszer megtalálod az igazit.
2020. aug. 25. 09:12
 29/30 A kérdező kommentje:
Otonashi? Ha jól tudom akkor ő az Angel Beastban szerepel, szerintem hozzá hasonló férfiak léteznek a valóságban (Csak ritkák)
2020. aug. 25. 17:53
 30/30 anonim válasza:
Na a hinatánál már kiakadtam. "Töketes" nő mi? Szerény, kedves és mindig zavarba jön/elájul ha az istenített szerelme a közelébe jön. Ha a pasija bajban van rögtön az életét is feláldozná érte. Főz takarít és (mint minden nőnek kötelező) 2 gyereket is szül. UNRELISZTIKUS. Touch some grass.
2022. ápr. 18. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!