Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyenek a lányok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok a valóságban?

Figyelt kérdés
Sziasztok csak én vettem észre azt hogy a valóságban a lányok nagyon alpáriak? De most komolyan én még sohase találkoztam olyan lánnyal aki ne lenne ilyen kis szerény vagy ilyesmi, mindegyik lány olyan durva, meg annyit káromkodnak hogy az nem igaz, és ezzel kapcsolatban velem meg még egy pár barátommal az a fura helyzet van hogy anime karakterekbe szeretünk bele, és nekem erre az a teóriám hogy ez pont amiatt történik mert az animében olyan lány karakterek vannak amik a valóságba nincsenek (Most nyílván nem kinézetre gondolok) De tényleg nekem most az egyik nagy kedvencem az Hyuuga Hinata, na most egy hozzá hasonló lányt a valóságba hol találsz? Nekem a Hinatához hasonló lányok jönnek be (Csak ezzel az a baj hogy a valóságba ilyesfajta lány nem létezik....) Tehát egyszerűen nem értem hogy miért ilyenek a valóságban a lányok, és ne értsétek félre, nem azzal van baj hogyha káromkodik vagy ilyesmi, csak ne minden második szava az legyen hogy g..i meg hogy f..z, nekem eddig életemben 1-szer volt randim és ott is ha a csaj 100-szor nem mondta ki a g..i szót akkor egyszer sem.... lehet hogy nem nagyon lehetett érteni azt amit írtam ez azért van mert sietek...

2020. aug. 24. 06:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha életedben csak egyszer volt randid, honnan veszed hogy minden csaj ilyen? Lehet pont egy rosszat fogtál ki, megesik.
2020. aug. 24. 11:50
 12/30 anonim válasza:
100%

Tehát nem nagyon volt még közöd lányokhoz, de meg tudtad állapítani, hogy milyenek _a lányok_. Ami ugye még akkor is lehetetlen lenne, ha lett volna több kapcsolatod, vagy ismernél személyesen minden egyes nőnemű lényt a bolygón.

A rossz hír az neked is és egy-egy válaszolónak is, hogy ezzel rengeteg felnőtt férfi is így van, egyáltalán nem biztos, hogy minden ilyen kisgyerek kinövi ezt. Javasolt egyszer alámerülni a tematikus subredditekbe, ahol hömpölyög a nőgyülölet, miközben kitalált kislánykarakterekre izgulnak 30-40 évesen, és életükben nem kerültek közel hús-vér nőhöz.

A jó hír meg az, hogy kinyithatod a szemed, kérdező, megpróbálhatod félretenni a teljesen megalapozatlan előítéleteidet, és elfogadhatod, hogy a valóság nem felel meg az elképzeléseidnek, akkor sem, ha esetleg a következő kislány kedvenc szava szintén a g*ci lesz.

De a legegyszerűbb, ha beszélgetsz kicsit valakivel, mielőtt lefixálnátok egy randit, így kiderül, ha nem tetszik a szókészlete.

2020. aug. 24. 12:14
 13/30 Stark2000 ***** válasza:
95%
Mintha a fiúk közül nem lenne annyi primitív barom, úgy írtad ki ezt a kérdést..
2020. aug. 24. 12:25
 14/30 anonim ***** válasza:
90%
#13 Amúgy ja, épp ezt akartam írni én is.
2020. aug. 24. 12:27
 15/30 anonim ***** válasza:
94%
Jó úton jársz a nőgyűlölő incelség felé, gratulálok
2020. aug. 24. 13:11
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert amíg Csak anime karakterekre izgulsz, nem vagy elég érett egy kapcsolathoz.

Sokan csak azt veszik észre, amit észre akarnak, hogy utána ezzel is a saját igazukat bizonygassák maguknak. Ez így nem lesz jó. 1 lánnyal randiztál... Amit nem is értek, előtte nem ismerkedtetek? Ráírtál egy full idegenre hogy "szia, tali?" és taliztatok? Előbb meg kéne ismerni a lányokat. Egyébként akik neked tetszenek, nyilván nem olyan feltűnőek, mint az a típus, akiről te panaszkodsz, de szerintem ilyen aranyos lányból több van...nyisd ki kicsit jobban a szemed...

2020. aug. 24. 13:31
 17/30 A kérdező kommentje:
Igen eddig 1 lánnyal randiztam még csak, de nekem a lány ismerőseim is ugyan ilyenek, tehát nem csak az a lány akivel randiztam...Én szeretném elhinni azt hogy vannak normális lányok csak én olyannal még nem találkoztam sajna... Az animés dolog az meg azért alakult ki nálam mert az animékbe sokkal jobb tulajdonságú lányok vannak, a valóságban a lányoknak a külsejével semmi bajom sincs (Mindegyik lány gyönyörű a maga módján) De én akkikel eddig találkoztam mindegyik bunkó meg alpári, volt olyan lány ismerősőm is akivel egy szót sem beszéltem de utált azért mert ronda vagyok (De ezt elfogadom, hát nem tetszhetek mindenkinek) De ebbe az a szomorú hogy külsőként ítélt meg és a belsőt nem is nézte, pedig én szerintem belsőre nem vagyok annyira rossz. És ezért elkezdett utálni a csaj.........
2020. aug. 24. 14:12
 18/30 A kérdező kommentje:
És igen a férfiak is ilyenek, de ők alapból ilyenek, egy lánynak szerintem nem kellene ilyennek lennie, az hogyha egy lány bunkó meg alpári az aranyos? Emiatt szeressem őt?
2020. aug. 24. 14:15
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a férfiaknak megengedett a nőknek meg nem?

Amúgy én bunkó meg alpári vagyok. Mert szeretek ilyen lenni és pont nem fog érdekelni, hogy egy weeb mit gondol rólam. :D

2020. aug. 24. 14:21
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól hogy néha mond valaki egy két rondább kifejezést, még nem lesz alpári. Nekem is kicsúszik ha ideges vagyok, most mondjam azt, hogy "a teremburáját"? Ne már :D
2020. aug. 24. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!