Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok a valóságban?
Tehát nem nagyon volt még közöd lányokhoz, de meg tudtad állapítani, hogy milyenek _a lányok_. Ami ugye még akkor is lehetetlen lenne, ha lett volna több kapcsolatod, vagy ismernél személyesen minden egyes nőnemű lényt a bolygón.
A rossz hír az neked is és egy-egy válaszolónak is, hogy ezzel rengeteg felnőtt férfi is így van, egyáltalán nem biztos, hogy minden ilyen kisgyerek kinövi ezt. Javasolt egyszer alámerülni a tematikus subredditekbe, ahol hömpölyög a nőgyülölet, miközben kitalált kislánykarakterekre izgulnak 30-40 évesen, és életükben nem kerültek közel hús-vér nőhöz.
A jó hír meg az, hogy kinyithatod a szemed, kérdező, megpróbálhatod félretenni a teljesen megalapozatlan előítéleteidet, és elfogadhatod, hogy a valóság nem felel meg az elképzeléseidnek, akkor sem, ha esetleg a következő kislány kedvenc szava szintén a g*ci lesz.
De a legegyszerűbb, ha beszélgetsz kicsit valakivel, mielőtt lefixálnátok egy randit, így kiderül, ha nem tetszik a szókészlete.
Mert amíg Csak anime karakterekre izgulsz, nem vagy elég érett egy kapcsolathoz.
Sokan csak azt veszik észre, amit észre akarnak, hogy utána ezzel is a saját igazukat bizonygassák maguknak. Ez így nem lesz jó. 1 lánnyal randiztál... Amit nem is értek, előtte nem ismerkedtetek? Ráírtál egy full idegenre hogy "szia, tali?" és taliztatok? Előbb meg kéne ismerni a lányokat. Egyébként akik neked tetszenek, nyilván nem olyan feltűnőek, mint az a típus, akiről te panaszkodsz, de szerintem ilyen aranyos lányból több van...nyisd ki kicsit jobban a szemed...
Szóval a férfiaknak megengedett a nőknek meg nem?
Amúgy én bunkó meg alpári vagyok. Mert szeretek ilyen lenni és pont nem fog érdekelni, hogy egy weeb mit gondol rólam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!