Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek a valóságban olyan szép lányok, mint az animékben?
xD a 2D>3D mi haver?? :D a japán egy perverz népség, szóval ne csodálkodj, animében a "ronda" lányok , yah hogy olyan csak akkor van, ha az anime grafikája nem stimmel :D pld a mob psycho-ban, fhuu az egy rettentő fos darab..
Egyébként meg az "élet" nevű multimédiás dolgot próbáltad már?
Tomoko benyit éjszaka a bátyjához
"-Kisérj ki wc-re,mert különben idehu*gyozok a szőnyegedre!"
Most komolyan,egy ilyen csajt hol talál az ember???:DD
Hallod,olyan gyönyörű lányok vannak akik 1000x oda verik az anime-s KARAKTEREKET,ne élj már egy álomvilágban és nyisd ki a szemed..
Vedd észre,hogy rengeteg gyönyörű lány van.
Sajnos sehol :/ de sorolhatnánk még jó pár ilyen megírt személyiséget :D de persze tisztában kell azzal lenni, hogy ez kitalált dolog :/ de ez nem változtat a tényen az anime maga az élet, már több mint 100at néztem végig ^^
és igen igaza van az előttem szólonak, vannak eszméletlen jó cosplayek :3
A Mob Psycho az remek, persze a rajza egyszerű...
Nem tudom, én a helyes feminin animefiúkat hiányolom a világból (mivel nem élek Japánban, ott annyira helyesek vannak :D), szép nő az van egy csomó... Errefelé nagymellű is, Japánban azért kevesebb. Néha elgondolkodom, hogy érezhetik magukat a csinos kismellű japán lányok, amikor ennyire nyomatják a nagy és gigamelleket az animékben s a kamera is mindig arra fókuszál... Tuti nem tesz jót a srácok beállítottságának, de talán a lányokénak sem.
Élőben egy animelány nagyon sokkoló lenne ám :D Értékeld a sok szép élő lányt... Én sem dőlök a kardomba, hogy a fiúk mások élőben, itt. Ha ez lenne a legnagyobb bajom... Hm, akkor lehet, hogy fura gondolkodású tini lennék. Néha jót tesz pár évtizedes tapasztalat az embernek, máshogy nézi a világhot :D
Tokióba kell költözni emberek, a japán lányok a legcukibbak, és szerintem egy szép kidolgozott test simán kompenzálja a mellét, ami szinte csak a lányoknak számít..
A múltkor láttam az 1es villamosnál egy gördeszkás vöröshajú japán lányt, hát én majdnem letérdeltem és imádkozni kezdtem istenhez, hogy köszönöm ezt a csodát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!