Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik nem szép írásképpel rendelkeznek a neten, miért igénytelenek a valóságban is?
Amelyik nő igénytelenül ír neten (kisbetűvel kezdi a mondatokat, szavakat rövidít le, vesszőt és más mondatközi, végi írásjeleket nem használ, az a való életben is trehány. Pl. ruháit széthagyja, rendetlen, igénytelen a környezetére. Hiába igényes magára, ha a környezetére nem.
Ezt figyeltem meg.
Éppen ezért rühellem az olyan embereket, akik nem tudnak neten összetett mondatokban írni írásjelek használata mellett. Ilyenkor mindig jön a kifogás, hogy sietek, ez csak net stb. Hova sietsz? Az igényesség elől futsz el? :D Kb. ezt gondolom ilyenkor.
Írj életkort is plusz nemedet is!
Nekem csoporttársam ilyen egyetemen, mikor kiír egy kérdést, vagy válaszol valamire a facebook csoportban, màr a hányinger kerülget. Nem tud írni :D
21N
Az írásképemre kényes vagyok, a mondatot nagybetűvel kezdem, a piros aláhúzásokra visszamegyek, és törlöm a hibát, még érintőképernyős tableten is, viszont akkora rendetlenség tud lenni a lakásomban, hogy néha magam előtt is szégyellem magam. Ezzel együtt láttam már olyan nőt, aki a saját nevét sem tudta hibátlanul leírni, de a lakásában egy porszem nem volt.
Úgy látom, hogy főként a fiatalok körében terjed ez az írásmód, a rövidítések, a központozás és a nagybetűk elhagyása. Talán amiatt, mert telefont használnak, amin tényleg elég bonyolult helyesen írni. Egymást nem szólják meg érte, ezért már-már természetesnek veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!