Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elhitetni a barátnőmmel, hogy szép?
Sajnos a barátnőd súlyos önbizalom hiányban szenved. Ennek javítása érdekében sok önfejlesztő, önismereti könyvet kéne olvasnia, esetleg elmenni egy pszichológushoz is.
Beszélj vele erről sokat, hogy higgyen a szavadnak, mert kishitűségéből adódóan most még a szavadnak sem hisz. :(
Addig, amíg ő nem hiszi el, hogy te szépnek látod, addig te fejre is állhatsz, nem fog neked hinni.
olyan nincs, hogy diétázik és hízik. Ezt nem tudod bemesélni senkinek! Csak kifogás a részetekről.
Ha kevesebb kalóriát visz be, mint amennyit a szervezete napi szinten felhasznál, akkor fogyni fog. Betegségi ide vagy oda.
Ha többet, akkor a + kalóriát a szervezet raktározza zsír formájában, vagyis hízni fog!
Nem létezik olyan betegség, ahol ha nem eszel, vagy minimálisat eszel, akkor hízol!
Nagyon szép tőled, hogy ezen dolgozol. Mondjuk nem elég csak beszélni róla ilyenkor, hanem pasiként ölelni, sokszor csókolni, simogatni, sokkal odaadóbbnak lenni :) A szájhúzogatós rokonokat és haverokat pedig kerülni ...
Igy már jobban hihető.
Kedves kettes akkor olvass utána.
Öllgetném én, de azt se hagyj.. teljesen be van fordulva.
Én hallottam olyat, hogy egy lánynak az agyában volt egy olyan daganat szerű képződmény, ami gátolta a fogyást, így a lány bárhogy koplalt, nem fogyott, csak lassan hízott. Amint ezt kiműtötték, szép lassan elkezdhetett lefogyni.
A te barátnődnél nem lehet valahogy visszahozni azt, hogy tudjon fogyni? Konkrétan mitől nem tud?
Mond meg neki, hogy ő maga mint ember, a személyisége, az arca, a stílusa... gyönyörű és bár van rajta felesleg, nem látod kevesebbnek mint embert. Meg nem akarsz te egy vékony lánnyal lenni, ha sehogy sem vonzódsz hozzá. Te így, vele vagy boldog és nem akarod egyedül hagyni. Mivel férfi vagy, vele akarod megoldani a problémát és nem ráhagyni és kiszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!