Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azok a nők, akik nem szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik nem szép írásképpel rendelkeznek a neten, miért igénytelenek a valóságban is?

Figyelt kérdés

Amelyik nő igénytelenül ír neten (kisbetűvel kezdi a mondatokat, szavakat rövidít le, vesszőt és más mondatközi, végi írásjeleket nem használ, az a való életben is trehány. Pl. ruháit széthagyja, rendetlen, igénytelen a környezetére. Hiába igényes magára, ha a környezetére nem.

Ezt figyeltem meg.

Éppen ezért rühellem az olyan embereket, akik nem tudnak neten összetett mondatokban írni írásjelek használata mellett. Ilyenkor mindig jön a kifogás, hogy sietek, ez csak net stb. Hova sietsz? Az igényesség elől futsz el? :D Kb. ezt gondolom ilyenkor.

Írj életkort is plusz nemedet is!

2016. febr. 4. 22:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelek az írásképemre, emellett rendet és tisztaságot tartok az otthonomban, kocsimban, még a munkahelyemen is. Összefügg-e? Fogalmam sincs.
2016. febr. 4. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Én a szépséget is belevettem volna az igénytelenség mellé. Kifejezni sem tudják magukat amellett, hogy a másodperc töredéke alatt képesek felsorolni az összes divatmárkát, viszont a hálószobájuk, a konyhájuk meg úgy néz ki, mint a hányás. Hatványozottan több ilyen álca szutyok fordul elő a szép csajok között. A rendrakás helyett inkább a kondikára, a tükröcskére, a plázácskára és a barátnőcskékre fordítják szabadidejüket.

Személyes tapasztalataim az elmúlt évekből, szép csaj (kolléganő, iskolatárs stb.) lakásáról, szobájáról (ha még otthon lakott):

— takonnyal teleműsorozott zsepi a konyhaasztalon

— mosatlan, vízköves, valami szürkés, zavaros folyadékkal teli pohár hetekig ugyanott a mosogatóban

— bugyi a fotel párnája mellé begyűrve

— tej befolyva a hűtő aljába

— mikrosütő belül gusztustalanul összefröcskölve húscafatokkal

— ágy: szürke, koszos, szakadt lepedő; gombóccá összeháborúzott paplan stb.

— használt zsepik kiterítve a radiátorra száradni (hát később jól jön még) :D

— íróasztal mögé különféle evőeszközök, pénzérmék, íróeszközök, jegyzetlapok beesve, s vastag porcicával lepve

— lyukas titokzoknik edzéshez (elv: jó az még)

— azonosítatlan tárgyak a fürdőszobában

Kimondottan szép nőkről beszélek. Van kérdés? :D

2016. febr. 4. 22:39
 13/19 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőm írásától könnyezek néha, úgy ír, mint én szoktam részegen, érintőképernyőn. :D A való életben mégis az egyik "legrendezettebb", legigényesebb ember akit ismerek.
2016. febr. 4. 23:07
 14/19 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
hát én meg ugy irok ahogy nekem tetszik, aztan az meg az en bajom, van-e kupi nalam vagy nincs ;)
2016. febr. 4. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
de nincs is osszefugges az iraskep es a rendmania kozott
2016. febr. 4. 23:39
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Ahogy látom, itt néhányan összekeverik a rendetlenséget az igénytelenséggel. Oltári nagy a különbség, körülbelül akkora, mint a szegénység és a kosz között. A "néha kupleráj van a szobámban" még rohadtul nem egyenlő azzal, hogy a halványzöld árnyalatú pézséket újrafelhasználod, vagy éppen a szaros bugyijaidat néha megfürdeted a tányér levesedben.
2016. febr. 5. 00:15
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Aki másokat interneten oltogat de szépen ír és rendmániás az talán igényesebb kérdező? Te neked meg a stílusodon van mit fejlesztened. Fogadok nem vagy még 20 sem ha meg igen akkor talán ideje lenne felnőni.
2016. febr. 5. 00:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Ipkisz láb hozzászólásán behaltam XD
2016. febr. 5. 00:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Olykor chaten nem használok külön nagybetűket mondatkezdésnék,de rövidíteni nem szoktam,mindent kiírok.Viszont ha egy fórumon hozzászólok,akkor minden mondatomat nagy betűvel kezdem,meg odafigyelek a helyesírásomra is,mint mindig.Viszont a való életben nagyon trehungya tudok lenni.Most is tök kupi van a szobámban,de már elkezdtem rámolni,mert majd jönnek hozzám.Azért olykor a mosatlan is hegyekben áll,de nem olyan durva a helyzet,mint abban az esetben,ami eltőtem fel lett sorolva.Csak mondjuk nem is vagyok egy divatmaca és az alapadottságaim is átlagosak.
2016. febr. 5. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!