Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik nem szép írásképpel rendelkeznek a neten, miért igénytelenek a valóságban is?
Amelyik nő igénytelenül ír neten (kisbetűvel kezdi a mondatokat, szavakat rövidít le, vesszőt és más mondatközi, végi írásjeleket nem használ, az a való életben is trehány. Pl. ruháit széthagyja, rendetlen, igénytelen a környezetére. Hiába igényes magára, ha a környezetére nem.
Ezt figyeltem meg.
Éppen ezért rühellem az olyan embereket, akik nem tudnak neten összetett mondatokban írni írásjelek használata mellett. Ilyenkor mindig jön a kifogás, hogy sietek, ez csak net stb. Hova sietsz? Az igényesség elől futsz el? :D Kb. ezt gondolom ilyenkor.
Írj életkort is plusz nemedet is!
Én a szépséget is belevettem volna az igénytelenség mellé. Kifejezni sem tudják magukat amellett, hogy a másodperc töredéke alatt képesek felsorolni az összes divatmárkát, viszont a hálószobájuk, a konyhájuk meg úgy néz ki, mint a hányás. Hatványozottan több ilyen álca szutyok fordul elő a szép csajok között. A rendrakás helyett inkább a kondikára, a tükröcskére, a plázácskára és a barátnőcskékre fordítják szabadidejüket.
Személyes tapasztalataim az elmúlt évekből, szép csaj (kolléganő, iskolatárs stb.) lakásáról, szobájáról (ha még otthon lakott):
— takonnyal teleműsorozott zsepi a konyhaasztalon
— mosatlan, vízköves, valami szürkés, zavaros folyadékkal teli pohár hetekig ugyanott a mosogatóban
— bugyi a fotel párnája mellé begyűrve
— tej befolyva a hűtő aljába
— mikrosütő belül gusztustalanul összefröcskölve húscafatokkal
— ágy: szürke, koszos, szakadt lepedő; gombóccá összeháborúzott paplan stb.
— használt zsepik kiterítve a radiátorra száradni (hát később jól jön még) :D
— íróasztal mögé különféle evőeszközök, pénzérmék, íróeszközök, jegyzetlapok beesve, s vastag porcicával lepve
— lyukas titokzoknik edzéshez (elv: jó az még)
— azonosítatlan tárgyak a fürdőszobában
Kimondottan szép nőkről beszélek. Van kérdés? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!