Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsássak a barátnőmnek?
A barátnőm 1 hétig táborban volt. Segítettem neki a buszra felpakolni a cuccait, mondtam, hogy imádom, vigyázzon magára, aztán integettem neki, amíg el nem távozott a busz.
Miután odaért a táborba, minden nap hívott vagy hívtam telefonon, hogy hogy van, nem egy barátkozós típus, szóval izgultam miatta, hogy van-e akivel barátkozik, stb. Ő erre annyit mondott, hogy persze, csajokkal lóg, elmesélte nemrég azt is, hogy mennyire szeret engem, hogyan jöttünk össze.
Miután hazajött táborból, pár hónappal kiderült, hogy valójában folyamatosan a srácok szobájába járt be részegen, az egyik srácnak az ágyában feküdt folyamatosan, elvette a pulcsijait és abban aludt. A srác szerencsére nem akart tőle semmit, mert tudta, hogy barátja van, viszont a lány eléggé olyan dolgokat írkált neki messengeren, amikor pl zuhanyozni volt a srác.
A tábor után a tudtomon kívül egy hónapot minden nap beszéltek messengeren, chaten és hívásban a sráccal, találkozgattak is. A lány semmit nem vallott be, nem mondott el, a sráctól tudtam meg a dolgokat, csak az a probléma, hogy 4 hónap után.
Sziasztok! Az igazat elmondom:
Ezzel a lánnyal majdnem 8 hónapig húztuk a dolgot. (Az utolsó 2-3 hónapban nem igazán találkoztunk.)
Nem tudtam semmilyen ilyen cselekedetéről, volt egy vitánk ami során mondtam neki, hogy szerintem ő pasizgat mellettem, viszont kihozott hibásként, hogy nem bízol benne. Végül teljesen random, szembe jött velünk éjfél körül egy csávóval kézenfogva. Ezek után derült ki minden. Kíváncsi voltam, hogy Ti ilyen helyzettel mit kezdenétek.
Szóval a barátnőd egy másik csávóval kézenfogva ment szembe veletek?
Ezek után miért kérdés a szakítás? Úgy dobnám ki, mint macskát...tudod...üríteni.
Már 2 hónapja történt kb a dolog, azóta rég nem vagyunk együtt.
Nálam kevesebb is megcsalásnak számít, ezért tettem fel a kérdést, mert igazából sokszor magamban keresem a hibát, hogy nem voltam elég engedékeny, esetleg túl féltékeny voltam.
Teljesen érthető. Értem, csak a véleményünket kérdezted. Őszintén, 100%-ig helyesen döntöttél.
Azt, hogy a csaj k*rvasága vagy valami más vezetett ehhez azt mi nem tudjuk. Számomra erre akkor sincs mentség. Én is szakítottam volna vele.
Hát de basszus, milyen engedékenyseg? Feltételezem senkit sem fogsz láncon, de határok mindenkinél vannak.
Sajnállak azért, mármint szar érzés lehet, hogy akit szeretsz és akivel együtt vagy, veled szembe megy egy másik pasival.
Remélem ezután már a jó lánnyal találkozol.
Mekkora kamu sztori. A pandemia kellos kozepen tabor? Aha
Az egyik reszben baratnodkent beszelsz a lanyrol, majd hirtelen atvaltasz szemelytelen 'lany' megnevezesre.
Ennyire unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!