Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kihasznalt a baratom. Megbocsa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznalt a baratom. Megbocsassak neki vagy ne?

Figyelt kérdés

Kiderult, hogy a baratom csak azert jott velem ossze, hogy kozel kerulhessen a legjobb baratnomhoz. De o azt mondta, hogy mar nem erdekli a legjobb baratnom, mert idokozben belem szeretett. Higyjek neki vagy nem? Ha meg is tudnek neki bocsatani, a bizalmamat elvesztette. Nem szeretnek szakitani vele, mert nagyon szeretem, o az en elso szerelmem. Azt mondtam neki, hogy talan kibekulok vele, ha bebizonyitja, hogy engem szeret es en kellek neki.

Kerlek, normalisan valaszoljatok, nincs kedvem az idiotakhoz... 😞

L

2015. okt. 15. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Az is lehetőség,ha pl megbocsájtasz neki, de elhagyod. Fúha, hát ez tényleg nagyon nehéz helyzet, de én azt hiszem, hogy szakítanék. Hogyha ennyire különböző az értékrendetek. Mert én pl soha nem tennék ilyet, hogy azért jöjjek össze valakivel, hogy másnak a közelében legyek. Nekem ez nem fér bele, és akivel ennyire más tényleg az értékrendünk, én nem jönnék össze szerintem.
2015. okt. 15. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy derült ki, hogy csak a barátnőm miatt jött össze velem. ha ő vallotta be, akkor megbocsàtanék, és becsulnem az őszintesége miatt.

ha viszont nem tőle tudtam meg, akkor elgondolkodnék. mióta vagytok amúgy együtt? ha 1-2 hónapja akkor tuti kidobnàm. de ha már lassan egy éve, vagy több mint egy éve, akkor vele maradnék, mert elhinnem hogy tényleg azóta megbanta es engem szeret. azért ritkán szintel az ember ennyi ideig.

de 1-2 honap után még tuti mindig erez valamit a barátnőd iránt..

hány évesek vagytok?

2015. okt. 15. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele és ha tényleg szeret akkor vissza akar majd szerezni és mindent megtesz azért hogy megbocsáltsd viszont ha nem akkor.... Hát akkor egy kamuzós paraszt
2015. okt. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!