Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsássak a barátnőmnek?
A barátnőm 1 hétig táborban volt. Segítettem neki a buszra felpakolni a cuccait, mondtam, hogy imádom, vigyázzon magára, aztán integettem neki, amíg el nem távozott a busz.
Miután odaért a táborba, minden nap hívott vagy hívtam telefonon, hogy hogy van, nem egy barátkozós típus, szóval izgultam miatta, hogy van-e akivel barátkozik, stb. Ő erre annyit mondott, hogy persze, csajokkal lóg, elmesélte nemrég azt is, hogy mennyire szeret engem, hogyan jöttünk össze.
Miután hazajött táborból, pár hónappal kiderült, hogy valójában folyamatosan a srácok szobájába járt be részegen, az egyik srácnak az ágyában feküdt folyamatosan, elvette a pulcsijait és abban aludt. A srác szerencsére nem akart tőle semmit, mert tudta, hogy barátja van, viszont a lány eléggé olyan dolgokat írkált neki messengeren, amikor pl zuhanyozni volt a srác.
A tábor után a tudtomon kívül egy hónapot minden nap beszéltek messengeren, chaten és hívásban a sráccal, találkozgattak is. A lány semmit nem vallott be, nem mondott el, a sráctól tudtam meg a dolgokat, csak az a probléma, hogy 4 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!