Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meddig fogom még szeretni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fogom még szeretni?

Figyelt kérdés
Még 2019. júniusban bele szerettem egy lányba. Az, hogy szerettem talán rossz kifejezés mert egyszerűen imádtam azt a lányt. Már lassan 5 hónapja, hogy elmondtam neki mit érzek iránta. Persze nemet mondott és lerázott egy kamu szöveggel. Még mai napig szoktam miatta sírni és arra gondolni mit meg nem tennék érte. De nem tudom meddig tart ez az érzés. Azt hittem 5 hónap alatt túl leszek rajta. Próbálok azokra a pillanatokra gondolni amikor sértő dolgokat mondott nekem, hogy hátha úgy kiábrándulok belőle, de egyszerűen nem megy. Úgy gondoltam, hogy itt szeretnék tanácsot kérni hátha valaki már átélte ezt a helyzetet. Lehet, hogy ez egy teljesen hülye kérdés mert ki hogy szeret valakit, de azért hátha valaki tud segíteni. Előre is köszönöm!

2020. aug. 10. 07:15
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Szüntess meg minden olyan dolgot, ahol látod vagy ami emlékeztet rá. Sajnos nagyon praktikák nincsenek erre, egyedül az idő múlása fogja enyhíteni a dolgot és ha majd jön más, akit szintén szeretsz és kapcsolat is alakul köztetek. Próbálj belenyugodni, hogy ő nincs és engedd el szép lassan.
2020. aug. 10. 07:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Most egy igazi ínyenc kérdéssel állok elő, a rendőrök kedvencével: Fogyasztott Ön alkoholt? Ellenben a közúti ellenőrzéssel, itt az sem megvetendő válasz, ha igen. Példának okáért, én minden ilyen esetet úgy kezeltem, hogy ittam.
2020. aug. 10. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ne kezdj el ezért inni, átmenetileg segítene, de nem múlna el a fájdalom tőle. Idővel minden jobb lesz, most nagyon nehéz, de ahogy telik az idő úgy fog halványodni ez az emlék. Majd fog jönni egy olyan lány aki téged akar és megbecsül. :)
2020. aug. 10. 08:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Igyekszem nem gondolni rá csak hát osztálytársam még 1 évig szóval nehéz lesz. De igyekszem és köszönöm szépen még egyszer:)
2020. aug. 10. 16:49
 5/6 Thispain ***** válasza:
Ez nem tudom, mennyire segíthet, de a helyedben poénból lehet, hogy írnék egy hadüzenetet, és megpróbálnám meghódítani minden létező módon.
2020. aug. 10. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem két és fél évig tartott, amikor már úgy tudtam gondolni rá, hogy nem fájt a szívem. Most meg, lassan 6 éve,szinte teljesen idegenként gondolok rá, pedig annyit sírtam miatta, hogy elmondani sem lehet. Én a lelki telefonsegélyt hívtam egyfolytában, és nekik meséltem el, ez megkönnyebbítette a szívemet.

Most olvasom, hogy osztálytársad, akkor tényleg nehezebb a helyzet, de inni semmiképpen ne kezdjél el. Talán nem kellett volna rögtön kitálalni, hogy mit érzel iránta, csak egyszerűen beszélgetni kellett volna vele, és ha az már jól ment, akkor meghívhattad volna valahova, moziba, uszodába stb., de azzal kezdeni, hogy imádod, ha ő nem imád, akkor nem csoda, hogy lerázott, különben lehet, hogy ő is elkezdett volna érezni valamit.

2020. aug. 11. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!