Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen kisállatok vannak,...

Milyen kisállatok vannak, amik szobába (is) valók, tiszta (Természetesen fogom takarítani meg ilyenek) és szeret engem és én is tudom őt szeretni?

Figyelt kérdés

"szeret engem és én is tudom őt szeretni?"

Ne értsések félre. Úgy gondoltam hogy nem csak a kaja kell neki, hanem odabújik, szeretgél meg hasonlók.

2019. okt. 12. 21:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
34%
Plüss
2019. okt. 12. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Cicákat szokták a legtöbb helyen lakásban tartani, nagyon tiszta és általában játékos, bújós állatok, nagyon lehetőket szeretni és ezt ők is meghálálják. De ha nem akarod, hogy az egész házban mászkáljon akkor törpenyuszit ajánlok elvan egy ketrecben, csak egy-két órát jó ha kiengeded naponta, egyébként egyik se túl nagy igényű
2019. okt. 12. 21:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Cica már volt, de folyton kimászott és rajtunk aludt, amit szüleim nem toleráltak. A törpe nyuszi szerintem nem lenne rossz, csak az lenne a kérdésem, hogy a nyuszik azok nem megrágnak mindent?
2019. okt. 12. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem fog tetszeni de pl. a patkány ilyen....

Az szeret bújni, szereti a törődést és okos :)

2019. okt. 12. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Papagáj. Nagyon tud szeretni. Nekem volt nem egy, aranyosak, játékosak, nem büdös, viszont olykor hangos. Ha fióka korától veled van, nevelhetes úgy, hogy elengeded a szobába bátran és repkedhet, nem csinál rosszat, oda száll a kezedre, csőrével puszit ad. Jófej
2019. okt. 12. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen, a nyuszita nagyon kell figyelni ha ki van engedve, bár nekem is volt nyuszim és ő nem rágott szét semmit, barátnőmé a tv és xbox kábelt rágta szét.
2019. okt. 12. 22:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A nyusziknak a látszat ellenére nagy a mozgásigénye.
2019. okt. 13. 10:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Kb. 6x6-os a szoba amiben vagyok. Van sok kábel, ketten vagyunk egy szobában. Valahogy meg lehetne oldani így egy kisállatot?
2019. okt. 13. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A kábeleket rejtsd kábelcsatornába, amúgy sem esztétikus és balesetveszélyes is lehet sok kábel szabadon.
2019. okt. 13. 12:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Tehát csak a nyuszi lenne jó? Az szoba tiszta állat?
2019. okt. 13. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!