Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha randiznál egy nagyon kedves, szép lánnyal, de kiderülne hogy mégsem az?
Figyelt kérdés
Külsőre gyönyörű (hogy kinek mi gyönyörű szubjektív, képzelj el egy számodra gyönyörű lányt), és belsőleg is nagyon kedves, úgy érzed életed szerelme. De amikor oda juttok, hogy mindketten szeretnétek a dolgot, meglátod hogy nem az van a nadrágjában amire számítottál. A fő kérdés, hogy együtt maradnál vele, és valahogy próbálnál hozzászokni vagy szakítanál vele, esetleg felajánlod, hogy barátok maradhattok, de több neked nem megy. Esetleg teljes mértékben rendben lennél vele?2020. aug. 6. 20:41
12/17 anonim válasza:
Biszex vagyok, szóval az álmaim netovábbja lenne egy ilyen lány. <3
Csak hát elég kevés az esély rá. :(
13/17 anonim válasza:
Ott hagynám mert hazudott, és meg mondanám neki hogy hetero vagyok.
14/17 anonim válasza:
Ha tényleg életem szerelme lenne, akkor nem számítana, hogy mi van a nadrág alatt.
Rögtön elvenném feleségül... Vagy férjül?
15/17 anonim válasza:
Azt írjátok, hogy ott hagynátok, mert Hazudott, de ha elmondaná nem hagynátok ott ugyanúgy?
16/17 anonim válasza:
Ha ennyire amatőr vagy kedves kérdező akkor edd meg amit főztél!
Én biztos észrevenném ha nem nő
17/17 anonim válasza:
Barátnőm poénból megkérdezte múltkor, hogy mit tennék, ha kiderülne, hogy férfi, csak átoperáltatta magát?
Erre két dolgot mondtam. Egyrészt: gratulálnék az orvosának, mert ritka jó munkát végzett.
Másrészt: nekem továbbra is a barátnőm lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!