Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más nők mit csinálnak, hogy...

Más nők mit csinálnak, hogy ilyen szép a hajuk? KÈP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Dús, fényes, egészséges....

És rengeteg ilyen lány van, teli az internet, illetve a valóságban is láttam már párat.

Furamód, mindnek szép az arca is, vékonyak is...

Ennyire jó a genetikájuk? Vagy mit csinálnak?

2019. márc. 27. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokat foglalkoznak vele. És persze genetika.
2019. márc. 27. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Genetika a legfőbb ok. Akármit kenhetsz, csinálhatsz vele ha a jó genetika nincs meg hozzá akkor nem lesz ilyen
2019. márc. 27. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Genetika. De nyugi, akiknek ilyen haja van annak 95%nak póthaj. Persze, azt is kell rendesen ápolni, de akkor is ezerből egynek nő meg ilyenre a saját haja főleg, ha még festi is.
2019. márc. 27. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ezek közvetlenül hajegyenesítés után készült képek és amúgy nem ennyire szép nekik se.
2019. márc. 28. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Nekem ilyen hajam van, genetika. Anyának is ilyen volt, mikor még fiatal volt, most már festi és nem ilyen fényes, viszont a dús, hosszú haja megmaradt. De bírom mikor az irigyek egyből teóriákat gyártanak, hogy most lépett ki a fodrásztól, póthaj látszik rajta (wtf?). Azért erősen túlzás hogy 95% póthaj.
2019. márc. 28. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 Senki nem mondta, hogy nem létezik olyan, akinek eredetileg ilyen haja van, csak azt, hogy borzasztóan ritka. Raksz ki képet a hajadról? :)
2019. márc. 28. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!