Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálnál, ha randiznál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha randiznál egy nagyon kedves, szép lánnyal, de kiderülne hogy mégsem az?

Figyelt kérdés
Külsőre gyönyörű (hogy kinek mi gyönyörű szubjektív, képzelj el egy számodra gyönyörű lányt), és belsőleg is nagyon kedves, úgy érzed életed szerelme. De amikor oda juttok, hogy mindketten szeretnétek a dolgot, meglátod hogy nem az van a nadrágjában amire számítottál. A fő kérdés, hogy együtt maradnál vele, és valahogy próbálnál hozzászokni vagy szakítanál vele, esetleg felajánlod, hogy barátok maradhattok, de több neked nem megy. Esetleg teljes mértékben rendben lennél vele?

2020. aug. 6. 20:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
De ha más van a nadrágjában az látszik is nem? Bár mondjuk sok fiúnak nem látszik a szűk farmer alatt. 😂
2020. aug. 6. 20:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy eddig nem vetted észre.
2020. aug. 6. 21:01
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Szakítanék. Leginkább azért, mert hazudott, illetve én az összes kapcsolatomat hosszútávra tervezem, szóval nem annyira keresem a rövidebb kalandokat, És a jövőben szeretnék biológiai gyerekeket, ami így nem annyira jönne össze... Szerintem szemétség ilyet eltitkolni, pláne ennyi ideig. Szóval én már maga a hazugság miatt szakítanék. Ha az elején tisztázta volna, akkor meg nem tudom hogy miképp viszonyultam volna hozzá, de nekem a hazugság egyáltalán nem fér bele egy kapcsolatba. Nem igazságos a másik féllel szemben.
2020. aug. 6. 21:03
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Értem én, csak fel nem foghatom. Egyébként, szakítanék. Miért nem közölte időben?
2020. aug. 6. 21:05
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Otthagynam azonnal.

Talán meg karomkodnek is.

2020. aug. 6. 21:07
 6/17 anonim ***** válasza:
33%
En nem hagynám ott
2020. aug. 6. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Ilyennek nem nagyon szabadna előfordulni. Meg kell nézni a szemeit, ha sunyi, gonosz, idegbeteg tekintete van (akár ebből a háromból bármelyik, vagy akár rideg), akkor nem mennék el az illetővel randira. De okés, mondjuk ha eddig csak neten beszéltünk, és mondjuk írásban, chatben, és mondjuk a képei tekintetében megjátszotta magát, és megpróbált aranyos lenni, és valamennyire sikerült is neki, úgy mennénk el a randira, akkor még olyan akár lehetne.

Ja várjunk, most olvastam a kérdés kifejtését; hogyha más nemű lenne, mint amire én számítottam, meg pl ha kifejezetten át is vert, vagy el is hitette velem, hogy ő az a nemű, akivel én randizni szeretnék; esélye nem lenne. Még ha nem szeretnék nagy családot, gyerekekkel, akkor se. Tehát nem lenne semmi esélye.

2020. aug. 6. 21:22
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Én is otthagynám. Ez nagy kamuzás. Jobb tiszta lapokkal játszani.
2020. aug. 6. 21:23
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
Otthagynám. Vallja be már az ismerkdés eleján, hogy ő ladyboy vagy transz....
2020. aug. 6. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Eléggé haragudnék, amiért nem mondta, de ettől még szeretném, és továbbra is a barátnőmnek szeretném tudni.
2020. aug. 6. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!