Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha randiznál egy nagyon kedves, szép lánnyal, de kiderülne hogy mégsem az?
Otthagynam azonnal.
Talán meg karomkodnek is.
Ilyennek nem nagyon szabadna előfordulni. Meg kell nézni a szemeit, ha sunyi, gonosz, idegbeteg tekintete van (akár ebből a háromból bármelyik, vagy akár rideg), akkor nem mennék el az illetővel randira. De okés, mondjuk ha eddig csak neten beszéltünk, és mondjuk írásban, chatben, és mondjuk a képei tekintetében megjátszotta magát, és megpróbált aranyos lenni, és valamennyire sikerült is neki, úgy mennénk el a randira, akkor még olyan akár lehetne.
Ja várjunk, most olvastam a kérdés kifejtését; hogyha más nemű lenne, mint amire én számítottam, meg pl ha kifejezetten át is vert, vagy el is hitette velem, hogy ő az a nemű, akivel én randizni szeretnék; esélye nem lenne. Még ha nem szeretnék nagy családot, gyerekekkel, akkor se. Tehát nem lenne semmi esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!