Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha "crusholsz" valakit, abba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "crusholsz" valakit, abba előbb, utóbb beleszeretsz?

Figyelt kérdés
Ez az egyik legnagyobb félelmem. Van egy fiú barátom, hát már értem miért mondták, hogy fiú lány között nincs barátság. Régóta ismerjük egymást, és az utóbbi időbe már máshogy tekintek rá. Én nagyon szeretem meg minden, de azért ez még bőven nem szerelem. Viszont félek hogyha elmondom mi lenne a reakciója. Részegen már sokszor volt hogy kifakadtam, és mondogattam hogy mennyire szeretem, de ezt az esetek nagyrészében letudta egy "én is téged"el és szerintem azt hitte nem gondolom komolyan, mert hát nem józanul mondtam, meg ilyenek, vagy gőzöm sincs ezt a fiúk hogy élik meg. Én csak félek, hogy az lesz hogy beleszeretek majd, elmondom neki, es megromlik a barátságunk stb
2020. júl. 7. 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Hát ez fordítva szokott lenni általában, hogy a pasi nem tud összejönni a csajjal és ezért "barátok" lesznek, de mindig is többet akar. De ha többet akarsz akkor miért fogod vissza magad? Feküdjetek le, és kiderül mi lesz
2020. júl. 7. 16:56
 2/14 A kérdező kommentje:
hát én a reakciójától félek, mert lehet én neki tényleg szimplán egy barátja vagyok, és meghátrál stb.
2020. júl. 7. 17:30
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
próbáld meg nem sznoboskodva, modorosan másolt angol szavakkal, hanem természetesen, normálisan :)
2020. júl. 7. 18:57
 4/14 A kérdező kommentje:
miert lennek sznob? :)
2020. júl. 7. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
a kiszemelt szó nem jó neked? mert azt jelenti a crush
2020. júl. 7. 19:14
 6/14 A kérdező kommentje:
tudom hogy azt jelenti, nem véletlenül raktam idézőjelbe, mert hülye kifejezésnek tartottam hogy "ha kiszemelsz valakit" :))
2020. júl. 7. 19:16
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
s melyik magyar kifejezést tartod hülyének?
2020. júl. 7. 19:18
 8/14 A kérdező kommentje:
hát például azt amit az előbb írtam, szerintem néha sokkal jobban ki tudod fejezni magad ha keversz két nyelvet, de ehhez kell hogy a beszélgető partnered vevo legyen az ilyenekre :))
2020. júl. 7. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
22%

s mi lesz, ha mindenkinek más szavak tetszenek? akkor kicserélünk 10 millió szót?

pedig gondolkodni így tudsz...

2020. júl. 7. 21:06
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
S Nagyon hasznos válaszokat adtok az okoskodással . Szerintem mondd el neki vagy próbálj mással ismerkedni.
2020. júl. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!