Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a legjobb lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb lány barátomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerelmes lettem a legjobb lány barátomba. Ezzel nem is lenne nagyobb probláma mert megmondanám neki hogy mit érzek iránta de történt vele valami ami miatt ez nem tudom hogy hogyan érintené őt.

Neki volt egy éve egy másik legjobb fiu barátja aki mindig próbálta megcsókolni de a lány nem érzett iránta ugy mint a fiú a lány iránt. Az ő barátságuk a fiú miatt megszakadt és a lány nagyon padlón volt. (egyébként mind 2en idén végeztek a gimivel)

Attól félek hogy ha elmondom neki hogy többet érzek iránta mint barátság akkor ugyan az megtörténik velem is hogy elutasít és a barátságunknak is vége.

Mi tévő legyek?

2020. jún. 21. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hát sajnos ilyen helyzetben nincs más alternatíva. Vagy szenvedsz és magadban tartod az érzéseidet, vagy elmondod neki és akkor ott az esély, hogy talán nem utasít el. Én a helyedben nem térnék rá rögtön a lényegre, hanem csak megpróbálnék jeleket adni, utalni arra, hogy többet érzek.
2020. jún. 21. 11:39
 2/5 anonim válasza:
Szia. ugyanazt tudnám mondani mint az előző válaszoló, ha te ezzel együtt tudsz élni, hogy nem mondod el és magadban tartod, akkor tégy ugy, de szerintem mondd el neki, ha szoros barátság van köztetek, akkor ugyis megérti,szerintem. Megkönnyebülsz te is ha elmondod neki mit érzel.
2020. jún. 21. 12:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! A következő találkozásunknál lehet hogy el mondom neki hogy mit érzek uránta
2020. jún. 21. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Abban még tudnátok segíteni, hogy milyen jeleket adjak/mutassak felé hogy az neki is érthető legyen hogy tetszik?
2020. jún. 21. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Elmondtad neki?
2021. jan. 24. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!