Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba?
Soha nem gondoltam volna, hogy megtörténhet ez velem, de úgy érzem 4 év után elkezdtem iránta valamit érezni..
A barátságunk az utóbbi időben egy kicsit több lett mint barátság.
Régebben is beszélték nekem, hogy úgy látják érez valamit irántam, de én nem akartam ezt elhinni mert úgy voltam vele, hogy lehetetlen. Azt hittem ő csak ilyen, de egyre jobban kezdem azt érezni, hogy másoknak van igaza.
Mostanában állandóan olyanokat mond nekem, féltékeny a fiúkra a közelemben, ő is folyton féltékennyé próbál engem tenni (mondjuk sikerült is neki, kb még a levegőre is féltékeny vagyok), állandóan puszilgat, ölelget, máshogy néz rám, többször is kijelentette, hogy ő majd velem szeretne később lakni..Stb..
+ Többször is megcsókolt mostanában!
És hát megtörtént a lehetetlen!
Érzek valamit iránta ami egyre erősebb bennem. Hiába telik az idő és remélem, hogy majd elmúlik és képzelődök, de nem!
Nem akar ez bennem elmúlni!
Nagyon félek ettől az egésztől!
Szerintetek mi ez? Mit tegyek? Hogy kéne kezelnem ezt a helyzetet?
19/L
4 év, éppen ideje volt. :D
Egyébként nem értem, hogy miért zárkózol el ettől. Kétféleképpen folytatódhat a dolog: Vagy hamar belátod, hogy nektek egymás mellett van a helyetek, vagy elküldöd a srácot, majd ismét találkoztok és akkor látod be, hogy egymás mellett van helyetek. A harmadik verzió az az, hogy soha nem lesz köztetek semmi és örökké bánni fogod(legalább is egy jó ideig biztos). Az utóbbi kettőt nem javaslom, az első pedig biztosan nehéz lehet neked, de miért ne adnál neki egy esélyt? Hiszen a barátságból(főleg ha ilyen hosszú) szinte mindig nagyon tartós kapcsolatok lesznek. Ha nem megy, akkor szakítottok, és megbeszélitek, hogy ne legyen semmi több köztetek, bár szerintem egyikőtök úgy is érezni fog valamit a másik iránt.
Tehát ezt a dolgot már nem lehet úgy kezelni, hogy barátság, mivel ha megpróbálod akkor összeveszés lesz. Főleg azok után amit leírtál, hogy ennyire féltékenyek vagytok egymásra.
Adj egy próbát a kapcsolatnak, ha nem megy, akkor nem megy, de nem nagyon van más választás, ha jobban átgondolod.
18/F
Egyre jobban megszeretem, de mindenki csak elbizonytalanít..Félek, hogy nem lenne ebből semmi..
Csak akkor miért szórakozik velem??
Én nem ilyen fiúnak ismerem őt..
Nem tudom mit tehetnék..
Jobb lenne ha csak szépen elnyomnám ezt magamban és elfogadnám, hogy ez csak egy; (fogalmam sincs mi volt?) és barátok maradunk..!
Nem tudom mit tegyek..
Inkább csak sodródom az árral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!