Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátomba beleszerettem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éve a legjobb barátok vagyunk, és bár bejövünk egymásnak, túl fontosak vagyunk egymás számára. Amíg volt pasija addig én is csak sima barátként kezeltem és fel se merült hogy több is lenne köztünk, de nemrég volt egy szakítása és nagyon sokat mesél az exéről. Meg az is benne van hogy kibékűlnek és újra összejönnek. Tudom hogy én többet tudnék neki nyújtani és velem boldogabb lenne de még nem tette magát túl rajta illetve félek hogy erre rámenne a barátságunk is. A szakítása után véletlen gyenge pillanatunkban megcsókolt én barom pedig visszacsokoltam. Bár megbeszéltük hogy ezt helyén kezeljük, én nem fogom ezt bírni hosszú távon, de nem is akarom rátenni ezt a terhet hogy megmondom neki hogy szeretem és ezért nem szeretnék vele többször találkozni és beszélni. Nagyon fáj így is hogy rosszul érzi magát. Nem tudom mit tegyek. Rengetegszer elmondja hogy fontos vagyok neki és az élete része vagyok. Csak nekem mer beszélni az érzéseiről. Én arra gondoltam hogy amíg ezen túlteszi magát addig mellette leszek és visszafogom magam, és utána mondom meg neki hogy ezért nem szeretnék vele többször találkozni. Az hogy összejövünk az kb esélytelen mert nagyon más terveink vannak a jövőre nézve. Szerintetek ez így korrekt, vagy ti mit tennétek?2020. jan. 5. 20:07
1/3 Lazy Lover válasza:
Már jöttem össze haverral szakítottunk de utàna maradtunk barátok tovább is tudni kell kezelni a dolgokat ennyi
2/3 anonim válasza:
Maradjatok barátok. Nem érdemes kockára tenni egy működő kapcsolatot egy bizonytalanért.
3/3 A kérdező kommentje:
Pont ez a probléma hogy én nem tudok már "csak a legjobb barátja" lenni, de összejönni se fogunk.
2020. jan. 6. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!