Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy 16 évesen beleszerettem egy 50 éves férfiba? (bôvebben lent)
Légyszi a gusztustalan, tiszteletlen stílusban írogatók lapozzanak tovább! Lehet kritizálni, csak kultúrált megfogalmazásban!
Ô a tanárom és van ilyen délutáni beszélgetôs óra, amire álltalában csak én szoktam menni, így valamikor csak ketten vagyunk. És ilyenkor nagyon jókat szoktunk beszélgetni. És nem, ô semmi jelét nem mutatja annak, hogy bejönnék neki, viszont nekem ô nagyon. :/ Esélytelen? Mi a véleményetek errôl?
A hasznos válaszokat elôre is nagyon köszönöm! :)
Ha van felesége szerintem nem kéne vagy hát ugye tanárod és úgy se.
Mellesleg majd sok szerenecsét hozzá ^^ (mellesleg én soha nem voltma iylen helyzetbe ne haragudj ha hülyeséget írtam)
16l
Nem vitatom, hogy élénk és erős lehet az az érzés, amit a tanárod iránt most táplálsz.
Én is megtapasztaltam az efféle "szerelmeket", de ezek szinte nyomtalanul eltűnnek, még ha most nem is így gondolod.
Nem baj az, ha tetszik neked, ábrándozol róla, de azt javaslom, ne kezdeményezz semmit.
Csak gondold el, milyen csúnya következményei lennének mindenkire nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!