Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy 16 évesen beleszerettem egy 50 éves férfiba? (bôvebben lent)

Figyelt kérdés

Légyszi a gusztustalan, tiszteletlen stílusban írogatók lapozzanak tovább! Lehet kritizálni, csak kultúrált megfogalmazásban!

Ô a tanárom és van ilyen délutáni beszélgetôs óra, amire álltalában csak én szoktam menni, így valamikor csak ketten vagyunk. És ilyenkor nagyon jókat szoktunk beszélgetni. És nem, ô semmi jelét nem mutatja annak, hogy bejönnék neki, viszont nekem ô nagyon. :/ Esélytelen? Mi a véleményetek errôl?

A hasznos válaszokat elôre is nagyon köszönöm! :)

#szerelem #16/L #apakomolexus #30évkorkülönbség
2020. jún. 9. 23:37
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Elírtam a #-et ———— #apakomplexus
2020. jún. 9. 23:39
 2/19 anonim ***** válasza:
43%

Ha van felesége szerintem nem kéne vagy hát ugye tanárod és úgy se.

Mellesleg majd sok szerenecsét hozzá ^^ (mellesleg én soha nem voltma iylen helyzetbe ne haragudj ha hülyeséget írtam)

16l

2020. jún. 9. 23:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vitatom, hogy élénk és erős lehet az az érzés, amit a tanárod iránt most táplálsz.

Én is megtapasztaltam az efféle "szerelmeket", de ezek szinte nyomtalanul eltűnnek, még ha most nem is így gondolod.

Nem baj az, ha tetszik neked, ábrándozol róla, de azt javaslom, ne kezdeményezz semmit.

Csak gondold el, milyen csúnya következményei lennének mindenkire nézve.

2020. jún. 9. 23:54
 4/19 A kérdező kommentje:
Magántanár. Szóval nem iskolai. Csak tart ilyen különfoglalkozásokat. Szóval semmi köze az iskolához.
2020. jún. 10. 00:00
 5/19 A kérdező kommentje:
Ilyen tanulási tanácsadó és Zoom-on szokott vele órám lenni.
2020. jún. 10. 00:01
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Az a véleményem, hogy valami apa-komplexusod lehet, ahogy te is sejted, és hogy nagyon-nagyon átmeneti ez csak. Kinövöd, elfelejted. (Ha nem kamu a kérdés ugyebár...)
2020. jún. 10. 00:07
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem kamu :)
2020. jún. 10. 00:07
 8/19 A kérdező kommentje:
És az esélytelen, hogy ô is szerelmes legyen belém?
2020. jún. 10. 00:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen,sajnos egy 50 éves nem valószínű,hogy komolyan venne szerelmi szempontból el 16 évest. Pláne,ha semmi jelét nem mutatja.
2020. jún. 10. 01:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szexuálisan tarthat vonzónak,ha jól nézel ki,és ha rástartolnál valszeg simogatná a hiúságát,és nagyon el lenne magától szállva,de komoly,normális hagyományos értelembe vett kapcsolat LEHETETLEN,szóval ha nem akarsz egy trófea lenni neki a szekrényén "ez is megvolt" alapon,akkor tartsd meg vele a sima tanár-diák viszont.
2020. jún. 10. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!