Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy 16 évesen beleszerettem egy 50 éves férfiba? (bôvebben lent)
Légyszi a gusztustalan, tiszteletlen stílusban írogatók lapozzanak tovább! Lehet kritizálni, csak kultúrált megfogalmazásban!
Ô a tanárom és van ilyen délutáni beszélgetôs óra, amire álltalában csak én szoktam menni, így valamikor csak ketten vagyunk. És ilyenkor nagyon jókat szoktunk beszélgetni. És nem, ô semmi jelét nem mutatja annak, hogy bejönnék neki, viszont nekem ô nagyon. :/ Esélytelen? Mi a véleményetek errôl?
A hasznos válaszokat elôre is nagyon köszönöm! :)
A véleményem egyszerű erről a témáról, nem te döntöd el, kibe/mibe szeretsz bele, ezáltal ha valaki leszól, hagyni kell
Ha nincs felesége, esetleg nem fog téged tanítani na meg egyáltalán érez majd valamit, lehet egy kapcsolat is belőle
Nem értem ezeket a válaszokat, hogy "Ha családja van, feleség, gyerekek akkor szinte esélytelen" meg hogy "Ha nincs felesége, esetleg nem fog téged tanítani na meg egyáltalán érez majd valamit, lehet egy kapcsolat is belőle". Egy 16 és egy 50 éves között? Ugyan már! És itt nem csak a szexuális életről lenne szó, de mit szólna a fickó családja, ha egy 16 éves kislányt vinne haza, mint a barátnője? Még csak agyilag sem vagytok egy szinten.
Ezt nem bántásból írom, kedves kérdező, csupán ez az igazság. Ez sajnos tipikus példája a beteljesülhetetlen szerelemnek. Nem tudsz vele mit kezdeni, csak elfogadni tudod. Persze ettől függetlenül nyugodtan szeretheted, meg minden, de nehogy bepróbálkozz nála, vagy bevalld az érzéseid, mert csak az lesz az eredmény, hogy kapsz egy új tanárt.
Azt, hogy 16 évesen egyél még csokifagyit, mert gőzöd sincs róla mi a szerelem egy 50 éves fejében. Az meg más dolog, hogy mi a szerelem a te 16 éves fejedben.
A kettő viszont nem ugyanaz, és nem is lesz soha.
Ha majd idősebb leszel, rájössz, hogy a "szerelem érzése" is fejlődik veled együtt, mert lelki evolúciója van.
Te érzel valamit, de ez olyan mint a festékpaca amiben még nem lehet igazán kivenni a színeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!