Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak akibe beleszerettem, barátja van. Mit tegyek?
Még soha senki nem jött be ennyire, mint ez a lány, és tudom, hogy hagyni kéne elmenni, de ez nem így működik, Ha valaki igazán bejön.
Mikor már megismertem volt barátja, csak nem tudtam. Én meg közbe bele estem...
Az van, hogy ha két embernek jó a kapcsolata, akkor egy harmadik ember nem tudja azzal elrontani hogy szerelmet vall az egyik félnek, ha meg igen, akkor az nem egy olyan jó kapcsolat hogy érdemes legyen együtt maradniuk.
Amikor együtt voltam a barátommal egy fiú aki amúgy bejött volna szerelmet vallott nekem, és tudjátok mi történt? Semmi. megmondtam a srácnak hogy én nagyon szeretem a barátomat és valószinüleg sokkal jobban mint amennyire őt tudnám, de ha szar lett volna a kapcsolatom megpróbáltam volna azzal a másik sráccal. Mindenképpen érdemes elmondanod neki hogy mit érzel mert így nem hagysz neki válsztási lehetőséget, lehet hogy veled sokkal jobban érezné magát és az ilyeneket (főleg fiatalon) nem érdemes elszalasztani.
Mivel te sem örülnél neki ha a te csajodat valaki elvenné tőled így te sem vedd el a másét!
Ezt figyelembe kell venni hogy van valakije. Ellenkező esetb
5. voltam.
Ellenkező esetben veled is megtörténhet egyszer ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!