Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A lánynak akibe beleszerettem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jaaaaaaaa kérdése:

A lánynak akibe beleszerettem, barátja van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még soha senki nem jött be ennyire, mint ez a lány, és tudom, hogy hagyni kéne elmenni, de ez nem így működik, Ha valaki igazán bejön.

Mikor már megismertem volt barátja, csak nem tudtam. Én meg közbe bele estem...

2020. jún. 25. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Semmit se tegyel azon kivul, hogy keresel egy masik lanyt. A sajat erdekeid miatt tonkretenni egy kapcsolatot (ket masik embert, ha ugy tetszik) a legaljasabb dolgok egyike.
2020. jún. 25. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Az van, hogy ha két embernek jó a kapcsolata, akkor egy harmadik ember nem tudja azzal elrontani hogy szerelmet vall az egyik félnek, ha meg igen, akkor az nem egy olyan jó kapcsolat hogy érdemes legyen együtt maradniuk.

Amikor együtt voltam a barátommal egy fiú aki amúgy bejött volna szerelmet vallott nekem, és tudjátok mi történt? Semmi. megmondtam a srácnak hogy én nagyon szeretem a barátomat és valószinüleg sokkal jobban mint amennyire őt tudnám, de ha szar lett volna a kapcsolatom megpróbáltam volna azzal a másik sráccal. Mindenképpen érdemes elmondanod neki hogy mit érzel mert így nem hagysz neki válsztási lehetőséget, lehet hogy veled sokkal jobban érezné magát és az ilyeneket (főleg fiatalon) nem érdemes elszalasztani.

2020. jún. 25. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Próbáld meg elengedni, de a kapcsolatába ne avatkozz bele legalábbis.
2020. jún. 25. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha annyira tetszik, akkor várd ki azt a pár hónapot, amíg szakítanak.
2020. jún. 25. 20:16
 5/11 anonim válasza:
75%

Mivel te sem örülnél neki ha a te csajodat valaki elvenné tőled így te sem vedd el a másét!

Ezt figyelembe kell venni hogy van valakije. Ellenkező esetb

2020. jún. 25. 20:31
 6/11 anonim válasza:
91%

5. voltam.

Ellenkező esetben veled is megtörténhet egyszer ugyanez.

2020. jún. 25. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Attól is függ, hogy a lány mit érez irántad. Ha nem fogadott örök hűséget még annak a másik fiúnak, akkor miért ne jöhetnétek össze? Én azt mondom próbáld meg…
2020. jún. 25. 20:38
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Próbáld meg lecsapni a barátja kezéről. Ha îrsz priviben több részlettel, talán tudok segíteni. Hajrá, nekem is sikerült már egyszer így csajt csórnom:)
2020. jún. 25. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem felejtős. Ugyanígy jártam egy éve, és fél éven át kész idegroncs voltam, mert bármit csináltam esélytelen voltam, még ha a kapcsolata nem is volt egészséges. Onnan nehéz visszatérni ahol te vagy, de keress más valakit, akiben értéket találsz és hátha már nem is ő jár majd a fejedben
2020. jún. 26. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Hagyd azt a lányt, ne tedd tönkre a kapcsolatát, mert ha esetleg tönkreteszed, akkor nagyon fog utálni, egy életen át, és nem fog odamenni hozzád. Tudom ez sajnos elég nyersen közöltem, de így van. Tartsd tiszteletben.
2020. jún. 27. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!