Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha tetszem neki de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renikeee12 kérdése:

Mit tegyek ha tetszem neki de nem lép?

Figyelt kérdés

Nemrég elmondtam a fiúnak hogy tetszik nekem,és nem pont akkor kaptam választ,hanem kicsit később.A válasz pedig az volt hogy ugyanazt érzi mint én.Viszont nem ír nekem.Tudni kell róla azt,hogy egy okos, komoly,őszinte fiú,nem mutat érzelmeket lányok fele, egy bandába vagyunk sok közös barátunk van akikkel szoktunk menni sétálni,bulizni,összeülünk néha. Személyesen kicsit közelít hozzám, de csak nagyon minimálisan. Mit tegxek

(16 éves lány vagyok és ő is 16)

2020. júl. 6. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj meg vele egy talákozót élőben! Ott majd kitárgyaljátok, hogy legyen tovább.
2020. júl. 6. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán akarom én elhívni őt
2020. júl. 6. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Ha arra vársz, hogy ő hívjon el, akkor örökké várni fogsz.

Ez a "fiúnak kell lépni" csak egy idióta társadalmi begyepesedés.

2020. júl. 6. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak már én kezdeményeztem annyival hogy elmondtam az érzelmeimet, most rá szeretném hagyni a dolgot
2020. júl. 6. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem érdemes reá várni.
2020. júl. 6. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

Nem tetszel neki eléggé, mert ellenkező esetben már lépett volna - pláne, ilyen vallomás után - lehet, a fiúkat szereti....

Akárki akármit mond, szerintem nagy hiba volt lány létedre vallomást tenni egy fiúnak először, mert ezzel meg is ijeszthetted őt, vagy el.

A fiúk szeretnek vadászni és aki komolyabb kapcsolatot keres, annak visszatetsző egy olyan lány, aki kvázi felkínálja magát.

Legyen tartásod és legalább most várjál és ne nyomulj rá!

Ő tud mindent és ne neked kelljen már megerőszakolnod - elég rossz, ha ilyen tesze-tosza ez a srác és még a tálcán kínált falat előtt is így vacillál, hát én nem hinném, hogy ebből a "várakozásból" jó fog kisülni. De ne legyen igazam.

2020. júl. 6. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha félősebb és azért nem lép akkor tudasd vele, hogy ebből egy jó dolog is kisülhet de ahhoz még fel kell szednie. Ha meg nem azért mert félős akkor valószínűleg nem jössz be neki eléggé.
2020. júl. 6. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!