Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok tovább lépni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok tovább lépni?

Figyelt kérdés
Volt egy másfél éves kapcsolatom ami néhány honapja ért véget. A kapcsolatunk utolso felében mar nagyon sok veszekedes volt, meg irasba szakitott velem, amit persze utana megbánt. Nagyon szerelmes voltam belé szóval adtam neki meg egy esélyt, de mar nem tudtam ugy erezni iránta..szoval en szakitottam... Alapbol teljesen lekorlatozott minden lepesemrol tudni akart stb.. Azt hittem jó döntés a szakítás, de most itt ülök egyedül a szobámba es sirok mert hiányzik..nem tudom mit csináljak h jobb legyen..

2020. jún. 21. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nevezik gyásznak.

Ne ülj a szobádban.

Járj társaságba, barátok közé, foglald el magad, menj nyaralni, olvass, szórakozz.

2020. jún. 21. 00:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem reg koltoztunk el. Nem tudtam beilleszkedni társasagom annyira nincs... A szuleim meg nem engednek szinte sehova mert féltenek..18L
2020. jún. 21. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen természetes, hogy így érzel, el fog ez múlni, csak kell rá időt hagynod, próbáld valamivel elterelni a figyelmed. Biztos van hobbid, csináld azt amit szeretsz és próbálj nem ezen agyalni.
2020. jún. 21. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Én ilyenkor elengedessel kapcsolatos youtube videókat hallgattam éjszakánként. Az segített át ezen.
2020. jún. 21. 00:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan tedd túl magad egy szakításon

[link]

2020. jún. 21. 01:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ítélhetem meg hogy jól tetted-e vagy nem, de innen jó ötletnek tűnik abból amit írtál. Hát, élj a hobbijaidnak, ha meg úgy érzed, kezdj el ismerkedni mással vagy nem tudom, bármi ami téged lefoglal.
2020. jún. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!