Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok tovabb lepni?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akibe mar lassan 1 eve szerelmes vagyok... kb 3 honapja kezdtunk el beszelgetni, utana talizgattunk, minden nap beszeltunk.. teljesen elhitette velem hogy o komoly kapcsolatot akar, mig nem elegem lett es megkerdeztem tole hogy most mi van. Azt valaszolta hogy o csak baratkent tekint ram es benne lenne a baratsag extrakkalban.. amiota ezt kimondta, egyaltalan nem ugy beszelgetunk egymassal mint azelott. Ma mar ram se ir, nem is erdekli hogy mi van velem es valoszinu o is erzekelte h gaz van. En minden kis szarsag miatt irtozatosan feltekeny vagyok... annykra hihetetlen szemelyisege van de ezzel kicsit elrontja... nem birom felfogni ezt a dolgot es nem tudom elfelejteni... miert van ez?? Tenyleg elszeretnem felejteni ezt az egeszet mert mar elegem van hogy napokig miatta sirok2018. júl. 1. 01:01
1/1 anonim válasza:
Tudom milyen érzés, ha nem szeretnek és tudom, hogy az ember mennyire féltékeny tud lenni... Akárcsak én. :( Sajnálom a dolgot, de ha szerintem volt olyan bunkó, hogy azt mondta, hogy belemenne a barátság extrákkal, de nem érez irántad semmit, akkor igazából meg sem érdemel. :/ Tudom milyen gonoszak tudnak lenni a fiúk, de szerintem keresd az Igazit. Az ilyen nem érdemel könnyeket, én már tudom. Nekem is volt valakim, akit már nem érdeklek. Találtam tőle egy sokkal jobb fiút, aki törődik velem. Nem tudtam elfelejteni őt, te sem fogod, de elengedni tudni kell. :) Ne aggódj, mindig lesz, aki melletted áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!