Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok tovább lépni egy srácon. Mit tehetnék hogy sikerüljön? 17/l
amíg nap mint nap látod, beszélgettek, addíg nem fogod tudni "elfelejteni"...
szerintem erre egy jó megoldás, ha más fiúk után elkezdessz érdeklődni. nézd meg milyen helyes, kedves fiúk vannak a környezetedben, és velük foglalkozz. nem baj, ha nem lesz semmi belőle, de legalább a legjobb barátod iránt halványulhatnak az érzelmeid.
más mód csak az van, ha elhidegülsz tőle, ezáltal megkíméled magad a gyötrődéstől, de ez a barátságotokba is kerül... kérdés, hogy neked mennyire fontos a barátság. valóban teljesen kitörülni akarod az életedből (amit, amíg oszt.társak lesztek, elég nehéz lesz), vagy csak az érzelmeidet szeretnéd csitítani? esetleg azt nem tudod, hogy ő hogy érez? tetszik neki valaki? csak barátként tekint rád?
1-es válaszoló!
A fiú másba szerelmes! Írja is a kérdező.
Egyébként jó választ adtál, én is ezt tanácsolom a kérdezőnek.
F
Tényleg, ez valahogy kimaradt.😅
(1-es voltam)
Teljesen csak akkor tudjuk elengedni az előző szerelmet, ha már van egy új. Én azt javaslom, hogy ismerkedj, menj emberek közé és amint lesz egy másik srác, el tudod majd engedni. Sőt rájössz majd, hogy az új srác mennyi mindenben jobb az előzőnél. Mindig van egy következő.
24/F
Kezdj el másik srácokkal ismerkedni, beszélgetni és tölts sok időt velük, hogy legyen esélyed velük is barátságot, esetleg szerelmet kialakítani.
Az új barátság és szerelem elmossa az előzőt, így a jövőben megmaradhat a barátság a mostani sráccal anélkül, hogy szerelmes lennél belé.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!