Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért jo ha flegmaztok egy lannyal?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 19:48
1/6 anonim 

válasza:

Mert a lányok erre vevők. Amúgy ők ezt nyomják. "Flegma vagyok, de tudok jó fej is lenni". Nem ismerős?
2/6 anonim válasza:
Mer az olyan mennnő, vagány, zsiiiiiiiir.
(Körülbelül, ezért)
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem a csajok flegmáznak,legalábbis én mindig belefutok.. F
4/6 anonim 

válasza:

A fiúk flegmáznak a lányokkal??? Szerintem inkább rohadtul fordítva :D
5/6 anonim 

válasza:

Én szoktam flegmázni, bár nem mindenkivel. Egyénfüggő... Ha valaki szimpatikus, akkor többnyire igen.
Azért csinálom mert régebben azt láttam hogy a bunkó srácok mindig sikeresek, ellenben én aki mindig próbált jófej lenni kaptam a frienzone-t...
Egyszer kipróbáltam hogy ha paraszt vagyok akkor több sikerem lesz, vagy csak béna vagyok...
Több sikerem lett. Konkrétan még azok is rámtapadtak akik előtte észre se vettek. Bár tény hogy ez csak egy maszk, de a tapasztalat azt mutatja hogy a lányok többsége az elérhetetlent keresi. Ha simán kedves vagyok, akkor az "túl unalmas egy kapcsolathoz".
6/6 anonim 

válasza:

Ti miért flegmáztok a fiúkkal? Nagyon sok ilyet tapasztaltam.Én férfi vagyok, sosem flegmáztam ok nélkül. Lányban is van olyan, aki nem szokott ok nélkül persze. Mindkét nem én van ilyen még olyan is. Nem lehet általánosítani. Egyébként kérdésre válaszolva a pasik stratégiáenak.Sokan azt gondolják ez a nyerő stratégia, mert, hogy ez annyira bejön. Egyesek meg tényleg vevők erre. Szóval ez megerősíti őket a hitükben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!