Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel? Van esely hogy barmi lehet?
1 hete szakitottunk a baratnommel azzal az indokkal hogy “mar nem erzi azt a tuzet” amit kellene. Azt mondta szeret meg minden de nem megy. Hogyan dolgozzam es fogadjam el ezt? Nagyon de nagyon szeretem ot es egyszeruen a padlo alatt vagyok par meterrel..
Van esely hogy egy kis idovel rajon hogy mit csinalt, es ujra gondolja? Nekem o az elso akit tenyleg igazan szivbol szerettem.. 7 honapig voltunk egyutt. Minden jo volt a kapcsolatban. 20 eves fiu vagyok o 18.
Mit kellene tennem? Egyszeruen nem tudom. Volt mar olyan hogy a lany atgondolta az egeszet es megprobaltak megegyszer? Vagy ti fiuk egy ilyet hogyan dolgoztatok fel?
nem lehet hogy valami más áll a háttérben és amiatt szakított? Mert ez így bocsánat de elég gyanús kifogás. Vagy egyszerűen lehet h nem te vagy az élete szerelme és megunt téged. De ez fura ha előtte meg minden happy volt.
amúgy meg tereld el a figyelmed róla, ismerkedj másokkal. Idővel jobb lesz ;)
17/L
Egy hét alatt ne akard magad túltenni rajta. Látszik, hogy tényleg szeretted (még most is szereted) és nehéz felfognod ezt az egészet, beletörődnöd a történésekbe. Hagyj időt arra, hogy gyászold ezt a kapcsolatot.. nyugodtan szomorkodj, sírj, ne folytsd el az érzéseidet, de ne is vidd túlzásba. Fogd fel, hogy nem véletlenül mondta ezt és nem véletlenül szakítottatok. Az élet a lány nélkül is menni fog tovább, nem szabad leragadni nála.
Velem kb egy hónapja csinálták ugyanezt, és az idő, meg persze a saját akaratom segítségével már teljesen (jó, azért nem teljesen..) jól vagyok, pedig egy hónappal ezelőtt azt hittem, ez a szakítás a világ végét jelenti.
Most várod, hogy jelentkezzen, hogy írja, hogy megbánta meg minden ehhez hasonló, de hidd el a legnagyobb az esély arra, hogy nem így fog tenni. Majd mire eljut az agyáig, hogy mit is csinált és kit is veszített el, te már rég túl leszel rajta elhiheted ;)
Sok sikert mindenhez, hogy minél jobban érzed magad. Ha bármi van írj, hisz mondom én is ebben a csónakban evezek, csak kicsit előrébb járok mint te :)
Istenem ...engem miért nem szeret végre enyire...
Elegem van minden lány kap szeretet aki nem is igényli ,én meg végre szeretnék egy fiút aki szeretne es nem kapok.
Anyira elegem van igaságtalan ez az élett á
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!