Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy elköltözött a lány aki tetszett?
Csak néhányszor beszélgettem vele, arra járt iskolába ahova én, de nem ugyanoda... De sokat figyeltem és igazából hónapok óta csak körülötte jártak a gondolataim, csak akkor még valahogy nem realizálódott bennem, hogy ennyire tetszik. Mivel csak a keresztnevét tudom így lehetetlen megtalálnom :/ Ritkán szoktam bármit is érezni más emberek iránt, meg sosem volt igényem kapcsolatra, ez most eléggé elszomorított.
18/f
20 evesen meg mindig itt tartasz.. Azigen. Pszichologus latott mar?
Kerdezo: annyi lany van a vilagon mint a fene, majd talalsz masikat.
A helyzet az hogy egyikotoknek sincs fingja sem arrol mi a valodi szerelem.
12 eves agyi szinten alltok.
Az ember nem tudo olyasvalakibe szerelmes lenni akit nem is ismer!
baxod, 8! eve ismerted!
Te egy virtualis lenybe vagy szerelmes, ezert kellene kezeltetni magad.
Ez az érzés amúgy pszichológiailag normális, ha ismerné is a barátság és a szerelem csak illuzió... Úgy, hogy valakit nem ismerünk is létre jöhet ez az érzés, főleg ha létre jött egy rendszer melynek keretei között mindiv rendszeresen látjuk ugyanott, stb.
Akkor nem lenne normális, ha emiatt szélsőséges dolgokra lenne képes, pl. valakit bántana. Különben a magánügye, szerintem.
Én viszont nem tudom megtalálni a lányt, órákig néztem a facebook-ot és azzal a keresztnévvel biztosan nincs fent. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!