Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A6OSZTÁLYOS kérdése:
Lányok ez csak kifogás?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok :Van egy lány aki nagyon régóta tetszik nekem és nem tudom hogy azért mondta azt hogy =( holnap lessz 4 hónapos kapcsolata)
mert ez csak egy kifogás ?
2020. jún. 10. 16:11
2/11 anonim válasza:
50-50% az esély, de teljesen lényegtelen, ez mindenképp felejtős. Ne pazarolj rá egy percet se innentől az életedből, nem érdemes.
3/11 anonim válasza:
Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel...
4/11 anonim válasza:
Bár nem vagyok lány, de szerintem se kifogás, boldog kapcsolatban él
VAGY.. még ha nem is, de biztosan nem vagy az esete, szóval sajnos, de elkell majd idővel engedned
5/11 A kérdező kommentje:
de biztos hogy nem próbára tesz? mert hogy pont holnap az fura
2020. jún. 10. 18:19
6/11 anonim válasza:
Miért ne fordulhatna elő, hogy pont holnap. De akárhogy is, nem úgy tűnik, mintha ő is viszonozná, szóval szerintem nem tesz próbára, vagy ilyesmi.
7/11 anonim válasza:
Miért gondolod ennyire túl? Ez már az idegesítően hülye fajta..
8/11 anonim válasza:
Ne szóld le szegény kérdezőt, ő csak tudni akarja a kérdésre a választ
9/11 anonim válasza:
Aranyos, hogy ennyire akarja a lányt, de a nem az nem.
10/11 anonim válasza:
Akár kamuzik akár nem, ez sajnos azt jelenti, hogy nem jössz be neki, el kell engedned :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!