Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek egy lányon a műkörmöt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 02:22
1/29 anonim válasza:
attól függ
ha akkora mint egy sasnak akkor nem
6/29 anonim válasza:
Nekem tetszik bár attól függ mekkora
7/29 anonim válasza:
A műkörmöt a nők szeretik.
Mondjuk ha nem túl nagy, szépen meg van csinálva, akkor nem zavaró, de egy férfi általában nem a körmét nézegetné a nőnek. Tehát tökmindegy, mi van ott, kisvirág, vagy csíkok, vagy akármi...
8/29 anonim válasza:
Ha igényes, pici és nem megy az agyára, nem mindennap új, akkor nekem közömbös, de az is inkább taszít.
Nagy, kirívó meg hetente váltogatott meg nagyon taszít.
Értem ennek a "mechanikáját", hogy a mai világ a felszínességről, műről, mestetkélésről szól, de elutasítom azt, ha valaki nem nő, vagy nem jó nő, ha nincs az arcán 50kg púder, 20cmes műköröm, akkor is, ha van kis szépséghiba pl arcon.
9/29 anonim válasza:
Nagyon nem. Főleg, ha nagy meg csicsás. Ha meg természetes hatású, akkor észre se lehet venni, hogy mű, nem?
10/29 anonim válasza:
Nekem sincs úgy nagy bajom vele, csak ahogy előttem is leírták, ne legyen nagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!