Itt vannak műkörmösök? Megéltek belőle, szeretitek csinálni?
Túltelített a szakma, rengetegen vannak.De nagy részük bele is bukik..
Kevés a jó körmös, de rájuk van igény,ők meg tudnak élni belőle.
Csak hát sok idő és sok pénz mire oda eljutsz,hogy végre nyereséges lesz a dolog..
+ amit még megjegyeznék,hogyha valaki nem tud bánni a pénzzel a mindennapokban,akkor ez nem neki való. Ahhoz,hogy ez jól működjön rengeteg pénzt vissza kell forgatni havi szinten.
Én akiket ismerek igazán jó körmösként, nekik korábban volt diplomájuk is, tanult,értelmes emberek..Szerintem ez kell(nem feltétlen a diploma,csak hogy értelmes legyél),hogy ne bukj bele.
Akinek nincsen üzleti érzéke és nem látja át hogy működnek a dolgok,az megszívja.. Legalább egy kis közgázt érdemes tanulni, mielőtt komolyabban belevágsz.
Egyébként én ajánlani tudom, nincs annál jobb,mikor az ember abból él,amit szeret csinálni. Ha érdekel ez a szakma és szerinted jó is leszel benne,igyekszel a maximumra törekedni,akkor vágj bele.
De tényleg készülj fel rá,hogy az elején viszi a pénzt.
Köszi
Hat meg suliba járok érettségire. De a kezugyessegem meg van hozzá és a penzt se vére el napok alatt. Vannak olyan tanfolyamok ahol nem 100\200 ezer a tandij?
Nincsenek. Ezt írtam,hogy sokba van. A tanfolyam, utána az alapanyagok és eszközök beszerzése.. Amit a tanulócsomagban meg kell venni, az enyhén szólva kevés.
Ahhoz,hogy legyenek vendégeid nem elég 10 szín pl.
De az eszközök között is van néhány borsos árú..Pl egy jó csiszológép és porelszívó együtt többe kerül,mint maga a tanfolyam.
A kezdetben lehet meg leszel nélküle, de fog majd kelleni..És még van néhány dolog ami elég nagy tétel.
Egyébként nem lebeszélni akarlak, csak jobb,hogyha tudod ezeket,mielőtt belevágsz.
Sokan másodállásként kezdik és ha már van elég vendégük és kezd beindulni a dolog,akkor állnak át teljesen a körmözésre.
De amúgy olvasgass sokat a témában,akár nevesebb körmösök blogjait is böngészheted.Vagy facebookos csoportokat stb,hogy jobban ráláss.
De egyébként ajánlom,ha van kézügyességed és szeretnéd ezt csinálni.
Itt egy nagyon lényegretörő cikk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!