Hosszú haju lányok! Ti a hajatokat hogyan szeretitek jobban ha a fületek mögé van türve vagy ha elöl van?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 07:33
1/15 anonim válasza:
elől, de az egy rövid idő után nagyon zavar, ezért fül mögé kerül.
4/15 anonim válasza:
El szoktam tűrni és mindig kibontva hordom. Mivel nincs frufrum, nem sokat látnék ki, ha nem lenne eltűrve :)
5/15 Sunshinedoll válasza:
Elől, mert szerintem a másik nekem nem áll jól.
Illetve úgy szoktam néha, hogy csak az egyiket tűröm hátra, a másik oldalra van fésülve a hajam (oldalt van a választék), és az meg lóg előre.
6/15 anonim válasza:
Nekem is úgy van, ahogyan az #5 Sunshinedoll írta.
Hosszú hajú fiú^^
7/15 anonim válasza:
Engem is zavar, ha az arcomban van, én is vagy tűrögetem, de általában inkább rakok bele egy hajpántot.
8/15 anonim válasza:
Nekem is oldalt van a választékom, én hullámcsattal szoktam a hajam eltűzni, hogy ne jöjjön előre.
Ha egy kis tincset összecsavarsz vagy befonsz, és úgy tűzöd el, akkor sokkal jobban néz ki.
10/15 anonim válasza:
Úgy szeretem, ha rálóg a fülemre, mert úgy jobban néz ki, viszont, ha hajolgatok vagy fúj a szél semmit nem látok tőle, szóval úgyis eltűröm.
Végülis szerencsére nincs elálló fülem, bár kissé nagy szerintem, ezért jobb szeretem nem mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!