Miért ritka a hajam elöl, két oldalt? 14/f
Figyelt kérdés
pontosan egy éve növesztem a hajam és ha elválasztom középen akkor az első tincsek nagyon ritkák,szint mondhatni alig van ott haj,de látom másoknak rendesen van. Ha az egyik oldalra teszem a választékot akkor még valahogy áll,de úgy sem jó,nagyon gáz,de akkor ne beszéljünk arról,hogy milyen ,ha középen van a választék.
Ilyen középen elválasztva: [link]
Ilyen pedig oldalt: [link]
Engem nagyon is zavar,hogy ilyen sz@r.
Szerintetek miért van?
2015. szept. 23. 21:14
1/6 anonim válasza:
Vasalod??? Hasznalj banfi hajszeszt es ricinus olajt
2/6 A kérdező kommentje:
nem nem vasalom. Soha nem is vasaltam még. aham,értem,az hajdúsító ,vagy mi? :)
köszi a választ
2015. szept. 24. 15:20
3/6 anonim válasza:
Vagy kamaszkori átmeneti hormonális kopaszodás. Vagy gombás fertőzés. Tehát Irány a doki! ;) Nyugi mind a kettő kezelhető!
4/6 anonim válasza:
En eloszor vervizsgalatra mentem es ott majd pontositanak
5/6 anonim válasza:
Igen bármelyik esetben először vérvizsgálatra küldenek.
De van, hogy a háziorvosféle "teljes vérkép" sem elég, mert ilyenkor hormonszintet is nézhetnek.
6/6 anonim válasza:
Amúgy nyomelemek hiánya is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!