A fiúk egy része pont lesz..rja ezt, a másik része pedig rühelli a műkörmöket.
2018. júl. 18. 13:05
2/20 A kérdező kommentje:
Hát nekem sose volt, és nem is hiszem, hogy lesz. Csak kb minden lányom már az van, és kiváncsiságból írtam ki.
2018. júl. 18. 13:16
3/20 anonim válasza:
Hányinger.
Mint egy vakond.
Csak a természetes vagy visszafogott lakk :)
A köves 5 féle színű is ronda szerintem.
18/f
2018. júl. 18. 13:28
4/20 anonim válasza:
Nem, a saját hosszú körmöt se.
2018. júl. 18. 14:26
5/20 anonim válasza:
Sem a hosszút, sem a rövidet (ilyen is van??? :) nem szeretem lányon.
2018. júl. 18. 20:57
6/20 anonim válasza:
Nekem minden haverom utálja én pedig egyenesen hányok tőle. Nem is értem ki találta ki, hogy műköröm egyenlő igényesség meg nőiesség. Egy ocsmány hányás és ezért a lányok képesek akár órákat üldögélni egy un. körmösnél aki építgeti ezt a szart. Gratulálok!
2018. júl. 19. 08:05
7/20 anonim válasza:
EGYÉRTELMŰEN NEM!!!!
Nem praktikus, természetellenes. Szerencsére a feleségemnek sem tetoválása, sem karvalykörme nincsen. Így aztán nem kell vitrinben tartani, mégis tud szép lenni a keze (is).
A tetkótól gyermekkorom óta iszonyodom. Apámnak volt a karján egy kis sziget pálmafáfal, amikor lázam volt, állandóan azon a szigeten voltam. Kiskoromban rémek jöttek a pálmafák mögül, károgó hatalmas varjak, meg akarták enni Aput...
Fura, de a tetkó nagyon bele tud vésődni egy 5 éves gyerek lázálmaiba, még a legártalmatlanabb is.
2018. júl. 20. 06:02
8/20 anonim válasza:
NEM,NEM,NEM!!!!
Nem kell műköröm! Hülyék azok a csajok akkik "műkörmöt építenek"!
2018. júl. 21. 16:30
9/20 Dotevu válasza:
Osztom az 1. Válaszoló véleményét. Az egyik rész leszarja, a másik rühelli. Én például a 2.-ba tartozom.
2018. júl. 21. 16:30
10/20 anonim válasza:
Nem.
Sosem értettem hogy lehet egyáltalán segget törölni vele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!