Ti szeretitek/tetszik nektek a highlighter?
Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 19:29
1/8 anonim válasza:
Szerintem a mindennapokban nem túl praktikus, este egy buliban szép tud lenni mértékkel. A túl sok highlighter nagyon mű, olyan mintha az izzadságtól csillogna az arc.
2/8 anonim válasza:
Én használok. Mindennapokra igaz nem durván, csak egy picit, bulikra meg annyit kenek amennyit csak bírok :D
3/8 anonim válasza:
Fölöslegesnek tartom, sosr használtam.
20/L
4/8 anonim válasza:
Én szeretem. Nyilván a túl sok semmiből se jó. Meg nem kell túl csillámosat venni. Az én sápadt bőrömön szeretem a kis csillogást.
5/8 Sunshinedoll válasza:
Én szeretem. Ha nincs kedvem bronzosítani vagy ilyesmi, de sima alapozótól laposnak tűnik az arcom, akkor csak simán highlightert használok kontúr vagy pirosító nélkül és nagyon szépen, üdén, fiatalosan néz ki.
Ilyenkor nyáron mondjuk nem nagyon szoktam, mert kicsi a határ az izzadt meg a highlighteres között :D
6/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék használni, de sajnos nagyon zsírosodik a bőröm. :/
7/8 anonim válasza:
Én hétköznapokban is szoktam. Nagyon kedvelem, van, amikor intenzívebben használom, van, amikor teljesen természetesen.
8/8 anonim válasza:
Én szeretem / tetszik, de nem mindegy, milyen formában. Én azokat szeretem, amik inkább szép fényt adnak, nem az ilyen vakítóakat meg az öklömnyi csillámmal teleszórtakat, szerintem az hétköznapra túlzás, de még buliba sem az én stílusom. A minimális fényest meg fel lehet úgy vinni az arcra, hogy egészséges fényt adjon a bőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!