Mik a kedvenc beauty termékeid?
Sziasztok. Kíváncsi vagyok kinek mi a kedvence. :) Főleg a körömlakkok, rúzsok, highlighterek és szemöldökcuccok érdekelnek.
Köszi a választ. ;)
Körömlakk - Moyra. Az összes körömre való termékem ilyen márkájú (lakkok, nyomdalemezek, nyomda, tükörpor). Mindig szép és tartós munkát tudok végezni velük, mellette az ára is rendkívül alacsony.
Rúzs - theBalm. Általában folyékony rúzsokat használok, minőségben pedig szerintem ez a márka teljesít a legjobban. Gyönyörű színek, nem szárítja az ajkakat, nagyon könnyű viselni és nagyon tartós.
Még az Aden rúzsok izgatják a fantáziámat, még nem tudok róla véleményt mondani, de nemsokára úton lesz egy csomagom.
Szempillaspirál, szemhéjtus - Rimmel Wake Me Up
spirál. Milliónyi szempillaspirált kipróbáltam már, de ez felülmúlja az összeset. Egyszerre hosszabbak és dúsabbak lesznek a pilláim, olyan, mintha feltettem volna egy műszempillát, de nagyon természetes hatású és nem lesz "pókhálós" a végeredmény.
Szemceruza, szemöldök, szemhéjpúder - Sleek. Nagyon szuper márka. Egyedül a folyékony rúzsaikkal nem voltam eddig elégedett, de a többi kozmetikai termékben nagyon erősek.
Én az "iDivine - Oh So Special" palettát használom. Csupa olyan szín van benne, aminek nap mint nap hasznát vehetem - matt, fényes nude és rózsaszínes árnyalatok, szilva, barna, fekete. Én egy nagyon világos színt szoktam használni, hogy a természetes fekete szemöldökömet egy kicsit hozzászelidítsem a szőke hajamhoz.
Illetve még van tőlük egy gyönyörű türkiz színű "Oh La La Liner" ceruzám, ami nagyon szépen mutat az alsó szempillatövemnél.
A négyes highlighterükről is ódákat zengenek a beauty bloggerek, alig várom, hogy én is a tulajdonosa legyek.
Műszempilla - Ardell. 100% emberi hajból készülnek, nagyon kényelmes viselni. Az én kedvencem a Fashion Demure fazon, ami egyszerű, de egyben nagyszerű. Nagyon természetes hatás érhető el vele, nem szúr, nagyon puha és bárkinek merem ajánlani.
Körömlakkban én is Moyrás vagyok, bár nem is nagyon próbáltam mást. Még az Essencetől a pasztell színek vannak, colour and care. Nagyon gyorsan száradnak, szépek a színek (főleg így tavaszra) és nagyon szeretem, hogy az apróbb hibákat - kis belenyúlás, kihagyás- "kijavítja" magának. :D
Rúzs..hát, ha konkrétan rúzs rúzs, nem ceruza vagy folyékony, akkor a Milani és Rimmel by Kate.
Ha ceruza, akkor a Maxfactor - bár lehet csak a színe miatt vagyok belebolondulva - 14-es :D és szintén Milani.
Folyékonyból csak Colourpop-os van, de azokkal nagyon megvagyok elégedve.:) Illetve van még egy Kylie-m is, bár az ugyanaz a cég, szóval nincs igazán különbség a minőség között.
Highlighter..hmhm..Jeffree es Ofra..hát. Az Ofrának kellemesebb a textúrája, viszont színben a Jeffree jobban passzol HOZZÁM. Drogériásból, ami itthon beszerezhető, a Makeup Revolution Pro Illuminate is jó.
Szemöldök.:D Reeengeteg félét kipróbáltam.
Ceruzából nekem a Catrice, a hagyományos, nem az újféle, illetve a Maybelline Satin Duo.
Szemöldökporból Freedom és spirálból essence. Bár nekem az a színei és a kis aranyos csomagolása miatt.:D Mert tartani sajnos nemigazán tartja meg a szálakat (bár nekem semmi).
Highlighterből Mac mineralize skinfinish- soft and gentle egyértelműen must have !!:) ha valamire szántok pénzt, akkor az legyen ez.
Rúzsból változó.. A maces rúzsok tartósak és szépek, a drogériásak között a maybelline jó nagyon.
Szempillaspirál: Maybelline Lash Sensational
Rúzs: MAC
Szemöldök: Essence Make Me Brow szemöldökgél
Koromlakkbol még nem talaltam igazan jot.
Ruzsbol Kiko, foleg a fenyesebb finish-sel rendelkezok.
Ajakapolobol Benefit Benebalm.
Highlightbol theBalm Mary Lou a kedvencem,alkalmakra pedig Anastasia Glow kit.
Muszempillabol Eylure (Grand Glamor,Texture 154, Exaggerate 141, Shining star).
Szemoldokre Miss sporty Savage vagy a Kiko automata ceruzaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!