Ferfiak nektek milyen szemoldok tetszik egy lanyon?
Figyelt kérdés
Kepet linkelhettek.
Jobb a vekony formatlan termeszetes szemoldok vagy legyen megrajzolva? Tetovalas zavar? Ne olyat irjatok hogy "attol fugg hogy nez ki a csaj" hanem valami konkretat h mi tetszik es mi nem.
Lanyok is irhatnak amugy.
2017. máj. 2. 18:13
1/3 anonim válasza:
Kizárólag a természetes, közepesen vékony, szép ívű szemöldök tetszik, semmi megrajzolás, ecsettel kifestés. Tetoválás egyenesen taszító számomra, mindegy hogy milyen technikával van, a szálazott sem tetszik.
2/3 A kérdező kommentje:
Oke, de olyan hogy szep ivu meg a szepek kozul is kevesnek van es a vege ritkul az eletkorral.
2017. máj. 2. 21:24
3/3 anonim válasza:
Én most rákerestem google... Nagyon meglepődtem de az ott látható tetovált szemöldökök tetszettek jobban. Nekem tetszik ha kicsit karakteres formás és nem taszít ja ígérem festett vagy tetovált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!