Fiúk! Miért nem szeretitek a hosszú körmöket vagy a műkörmöket?
Szerintem nem mind találják csúnyának.
Az én barátom elég jóképű és Ő úgy gondolja,ha valakinek nem lehet szép,természetes körme,akkor még mindíg jobb a műköröm mint egy töredezett,lerágott stb.
Szerintem is szép és ahoz képest,hogy műkörmöm van még nem utasított volna emiatt vissza senki.
Hát nekem még egy fiú sem mondta emiatt hogy bocsi de nekem nem kell egy olyan lány akinek műkörme van....
Tegnap (talán de lehet hogy tegnapelőtt) azt halottam a tv-ben hogy egy pasi/srác/fiú szereti ha egy nőnek,ápolt és szép körme van,legyen az mű vagy saját,mert ha egy nő foglalkozik a körmeivel és precízen szépen és igényesen van elkészítve/megcsinálva akkor valószínű hogy ő egy ápolt nő!
És minden rendben van nála!
Nekem van egy fiú testvérem,és ő azért nem szereti ha műkörme vagy festett körme van egy lánynak,mert azzal főzni képtelenség,mert akaratlanul is belemehet egy aprócska lepattant körömdarab vagy egy kis lepergett csillámpor vagy bármi....Legyen az a saját körmöd vagy műköröm...
Amúgy neki mint férfinak,semmi baja a műkörmökkel,csak legyen igényes!
Kérdező, amiket linkeltél, azoknak a 90%-a nagyon ronda, tré. Ha ilyen az ízlésetek, hát nem csodálom, hogy nem tetszetek benne a fiúkáknak...
Egyébként szerintem annak legyen műkörme, akinek anélkül ocsmány lenne a körme (pl. állandóan betörik, sárga stb.), ne annak, aki akkora lelkigyenge, hogy nem bírja megállni, hogy rágja, vagy akkora p*csa, hogy lusta ápolni őket.
Szerintem csak a legvégső esetben van szüksége az embernek ilyen mű kiegészítőkre, amúgy csak lusta vagy igénytelen a legtöbbjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!