Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyet küldenétek lányok? Fiúk ti pedig milyet láttok szivesen?
Figyelt kérdés
Milyen képet streakeljek a crushomnak hogy jobban felkeltsem az érdeklődését?2020. jún. 9. 16:33
1/11 anonim válasza:
Bár a fiúk nagy része olyat mondana, ami nos.. máshogy figyelemfelkeltő, DE NE olyat, akár 1 rendes kis selfie is nagy hatást tud kiváltani az emberből
2/11 Thispain válasza:
Nem tudom, de az eléggé nagy teljesítmény, ha valaki csíkolni(streak) tud egy képet hálózaton keresztül.
3/11 A kérdező kommentje:
Csíkolni?🤔
2020. jún. 9. 16:56
4/11 anonim válasza:
Csak egy szelfi vagy egy kép ahol őszintén mosolyogsz elég, de szerintem ennek a streakelésnek az értelme egyenlő a nullával.
5/11 Thispain válasza:
Keresésem alapján a "streak" csíkot jelent.
6/11 anonim válasza:
1. vagyok:
5ös, hallottál már arról, hogy "Snapchat"? Ott úgynevezett streak-et lehet küldeni
7/11 anonim válasza:
Egy szelfi aranyos lehet, de ne mindennap azt küldj. Szerintem érdekes lehet, ha bármi ami éppen tetszik lefotózod, írsz hozzá valami nem erőltetett dolgot, ami a napodban vicces, jó volt stb.- így jobban megismerhet, plusz sokkal figyelfelkeltőbb valami nem sablonos szöveg. Esetleg küldhetsz olyat, hogy hol voltál, mit csináltál ha valami érdekeset- de ne legyen erőltetett, hogy csak a streak miatt, érted. De amitől szerintem előrébb tudna menni a viszonyotok az az, hogy ha néha reagálsz az övére- akkor tudtok beszélgetni, meg nagyobb eséllyel fog ő is a tiédre reagálni.
8/11 anonim válasza:
Ah, lehet inkább nem akarok gyereket.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!☺️
2020. jún. 9. 17:46
10/11 anonim válasza:
Az 5-ösnek, meg akik nem ismerek, a 6-os kiegészítéseként (7-es vagyok):
A csíknak is van értelme ebben a kontextusban, ha a mögöttes tartalmat nézzük. Hiszen a streak számlálja, hogy hány napja küldötök egymásnak folyamatosan képeket, olyan, mint tudod amikor úgy számolsz el 5-ig, hogy húzol 4 egyenest és eggyel áthúzod- kis vonalak:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!