Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Járjak vele, vagy várjak az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járjak vele, vagy várjak az igazira?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki négy évvel idősebb nálam de nekem bejön. Kettő éve nem tudom kiverni a fejemből... Azt hittem nincs esélyem nála de kaptam tőle szivecskés csokit valami random indokkal. (És egy évben csak egy hetet lehetünk együtt, de csak akkor ha bejutok abba a táborba.De ez egy másik sztori) De még régebb óta tetszett valaki az osztályból. Nem vagyok belé szerelmes csak helyes meg jó barát. Kiderült, hogy én is tetszem neki és járni akar velem. Viszont én nem úgy szeretem. Mikor ez kiderült pont karantén lett, szóval azt hittem megúszom de irogat nekem... Hogy mondjam meg neki, hogy nem akarok járni vele úgy, hogy ne menjen tönkre a barátságunk?

2020. jún. 6. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
95%

Oh, én is így voltam.

Megmondtam neki, hogy nem úgy szeretem, egy ideig haragudott, aztán megbékélt egy hónap után, és most újra barátok vagyunk, úgy, hogy tudom, hogy szerelmes belém...elég rossz érzés, de nem tudtam viszont szeretni.

Szerintem ne járj vele, ha nem szereted! Csak neked lenne rossz!

2020. jún. 6. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha nem akarsz vele járni, akkor ne járj vele. Egyébként ha nem írta még, hogy összejönne veled, akkor ne hozd fel magadtól, mert minek. Ha meg már felhozza, ott annyi a barátságnak, bármilyen kedvesen reagálsz rá. Soha többé nem fogtok tudni úgy nézni egymásra, mint azelőtt.
2020. jún. 6. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!