Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig kell várnom az igazira?

Hát én nem akarlak elkeseríteni de a csaj hozzá állása picit fura mert szerintem ha egy lány szerelmes egy fiúba és adott az esély hogy összejöjjetek akkor általában nem nagyon szoktak olyanokat mondani hogy ,,késöbb"
Mondjuk ez attól függ...
Írtad hogy egy éve szerelmes vagy belé, beszélgettetek/ismerkedtetek is ezalatt rendszeresen? Mert ha nem akkor lehet hogy csak nem szeretné elkapkodni mert komolyan gondolja
Viszont ha már beszéltek pár hónapja és megvannak a szándékok akkor furi ez egy picit
L

#2-es vagyok
Az ilyen ,,örökké" dumákat meg inkább hanyagoljátok szerintem mert csak komolytalanná teszi a kapcsolatot. Elhinni sem kell
Én majdnem egy éve együtt vagyok már a barátommal és kb. soha nem mondtuk hogy,,örökké" ami nem is baj mert ez ilyen fiatalon meg szinte akármikor csak hitegetés és elveszi a komolyságot.(nem azt mondom hogy nem tudom elképzelni hogy így lenne csak nem akarok olyat igérni ami gyenge lábakon áll) Azt hogy örökké tartott-e azt úgyis életed végén tudod majd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!