Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meddig kell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig kell várnom az igazira?

Figyelt kérdés
Minden lány azt mondja rám, hogy aranyos vagyok, romantikus, vicces, jószívű, hogy nem vagyok olyan mint a legtöbb mai fiú akik csak a nőre mennek és kész. Van egy lány akit szeretek nagyon régóta kb. 1 éve és azt mondta nem szeretne kapcsolatot azt szeretné ha később jönnénk össze és leélnénk együtt az életünket, szerintetek létezhet ilyen vagy csak a romantikus filmekben?
2020. jan. 7. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Talonba tett, hogy ha épp nem lesz valami szemétláda akkor jó leszel te is. Ez van, bocs.
2020. jan. 7. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Hát én nem akarlak elkeseríteni de a csaj hozzá állása picit fura mert szerintem ha egy lány szerelmes egy fiúba és adott az esély hogy összejöjjetek akkor általában nem nagyon szoktak olyanokat mondani hogy ,,késöbb"

Mondjuk ez attól függ...

Írtad hogy egy éve szerelmes vagy belé, beszélgettetek/ismerkedtetek is ezalatt rendszeresen? Mert ha nem akkor lehet hogy csak nem szeretné elkapkodni mert komolyan gondolja

Viszont ha már beszéltek pár hónapja és megvannak a szándékok akkor furi ez egy picit

L

2020. jan. 7. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Bizonyos kor fölött már elég gáz hinni a tündérmesékben és egy lány ilyen kijelentésében...
2020. jan. 7. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

#2-es vagyok

Az ilyen ,,örökké" dumákat meg inkább hanyagoljátok szerintem mert csak komolytalanná teszi a kapcsolatot. Elhinni sem kell

Én majdnem egy éve együtt vagyok már a barátommal és kb. soha nem mondtuk hogy,,örökké" ami nem is baj mert ez ilyen fiatalon meg szinte akármikor csak hitegetés és elveszi a komolyságot.(nem azt mondom hogy nem tudom elképzelni hogy így lenne csak nem akarok olyat igérni ami gyenge lábakon áll) Azt hogy örökké tartott-e azt úgyis életed végén tudod majd meg

2020. jan. 7. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nem értem én sem a helyzetet, nagyon vívódok. Messengeren cuki meg minden többször mondta is, hogy bejövök neki, de előben egész más és nem akar semmit mert túl komoly vagyok hozzá "még" elvileg.
2020. jan. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!